επικαιρότητα

ΣΗΜΕΡΑ: 1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2017


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, διοργανώνουν Μεγάλη Εθελοντική Αιμοδοσία σημερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9:00-13:00 στον όμορφο χώρο της Νέας Πτέρυγας του Νεστορίδειου Μελάθρου απέναντι από το Καζίνο. Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης είναι «Έχεις τη δύναμη να σώσεις μια ζωή με λίγο αίμα!».Ταυτόχρονα με την Αιμοδοσία θα γίνονται ενημερώσεις για τη Δωρεά Μυελού των Οστών (θα λαμβάνονται δείγματα για Δότες Μυελού των Οστών) αλλά και για τη Δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος στη Δημόσια Τράπεζα (Βλαστοκύτταρα).

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, η οποία δεν κοστίζει αλλά μπορεί να σώσει μια ζωή. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου μας αλλά και για μια Ρόδο, μια Ελλάδα αυτάρκη σε Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα ώστε με αυτό τον τρόπο να σταματήσουμε την εισαγωγή αίματος από την Ελβετία!

Σας περιμένουμε όλους να δώσετε Αίμα και να απολαύσετε τα εκθέματα του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου με θέμα ΄΄Κορυφαίοι Έλληνες χαράκτες της γενιάς του 30΄΄.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά