ροή ειδήσεων

Τα 11 καλύτερα μπαρ ξενοδοχείων με πισίνα στον κόσμο - το ένα στη Ρόδο


Στη Ρόδο βρίσκεται ένα απο τα 11 καλύτερα μπαρ ξενοδοχείου με πισίνα και συναρπαστική θέα στον κόσμο, σύμφωνα με την ταξιδιωτική πλατφόρμα Oyster.com.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Lindos Memories στη Λίνδο, το οποίο, όπως και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που αναδεικνύονται στη λίστα, διαθέτουν ένα σημαντικό πόλο έλξης των ταξιδιωτών που αναζητούν ζεστό κλίμα στις διακοπές τους: εντυπωσιακή πισίνα με μπαρ.

Μεγάλο ρόλο παίζει, σύμφωνα με την Oyster.com, και η τοποθεσία, επομένως τα ξενοδοχεία αυτά δεν έχουν απλώς μια καταπληκτική πισίνα δίπλα στο μπαρ, αλλά προσφέρουν στον επισκέπτη και εξίσου καταπληκτική θέα από τη γύρω περιοχή.

Δείτε τα ξενοδοχεία...

1. Belmond Hotel Caruso, Ραβέννα, Ιταλία



Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα αρχοντικό από τον 11ο αιώνα, και οι επισκέπτες μπορούν να αντικρύσουν τη θέα προς το Τυρρηνικό Πέλαγος με ένα κοκτέιλ στο χέρι.

2. Hotel Punta Islita, Playa Samara, Κόστα Ρίκα



Βρίσκεται στην απομονωμένη περιοχή Guanacaste της Κόστα Ρίκα, 2,5 ώρες από το διεθνές αεροδρόμιο της Λιβερίας και σχεδόν 4 από το Σαν Χοσέ. Όμως αν φτάσετε ως το ξενοδοχείο θα ανταμειφθείτε από ένα δροσερό κοκτέιλ στο μπαρ δίπλα στη πισίνα υπερχείλισης.

3. Epic Hotel, a Kimpton Hotel, Μαϊάμι, Φλόριντα



Αν πρόκειται να επισκεφθείτε το Μαϊάμι αλλά επιθυμείτε να μείνετε μακριά από την South Beach, προτιμήστε το κέντρο της πόλης και το Epic Hotel, το οποίο διαθέτει 2 πισίνες στον τελευταίο όροφο με μπάρ και θέα από τον ορίζοντα της πόλης.

4. Rosewood Castiglion Del Bosco, Montalcino, Ιταλία



Το ορεινό χωριό Montalcino στην Val d’Orcia, μια περιοχή που ανήκει στα Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, διαθέτει ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στην πισίνα του μπαρ του τους καλοκαιρινούς μήνες.

5. Grand Hotel Central, Βαρκελώνη, Ισπανία



Το αριστοκρατικό μπαρ είναι ένα από τα πολυσύχναστα μέρη της Βαρκελώνης. Η πισίνα υπερχείλισης που διαθέτει είναι ιδανικό μέρος για μια βουτιά το απόγευμα και το βράδυ οι ρυθμοί ανεβαίνουν.

6. Llao Llao Hotel & Resort, Golf-Spa, Σαν Κάρλος ντε Μπαριλότσε, Αργεντινή



Τα χιονισμένα βουνά και μια γαλήνια λίμνη προσφέρουν το ιδανικό φόντο για μια εξαιρετική πισίνα υπερχείλισης. Ενώ η εξωτερική πισίνα δεν διαθέτει μπαρ, η διπλανή εσωτερική, με γυάλινη επένδυση για θέα, έχει.

7. Lindos Memories, Λίνδος, Ελλάδα



Οι επισκέπτες μπορούν να βουτήξουν στα γαλανά νερά της Μεσογείου από το μπαρ του ξενοδοχείου που βρίσκεται στη Ρόδο. Μετά από ένα δροσερό κοκτέιλ, μπορεί να δυσκολευθείτε να επιλέξε πού να χαλαρώσετε, είτε την ιδιωτική παραλία, είτε στην πισίνα υπερχείλισης.

8. Omni Cancun Hotel & Villas, Κανκούν, Μεξικό



Παρότι πρόκειται για ένα ξενοδοχείο φιλικό στις οικογένειες, διαθέτει εξαιρετικές υπηρεσίες και για ενηλίκους. Το μπαρ ανεβαίνει επίπεδο καθώς γίνεται μπαρ με υδρομασάζ με θέα στη θάλασσα.

9. Liberty Central Saigon Citypoint Hotel, Χο Τσι Μιν, Βιετνάμ



Όπως πολλά άλλα μπαρ σε roof garden ξενοδοχείων, το μπαρ του ξενοδοχείου αυτού είναι ένα πραγματικό hot spot με εξαιρετική θέα. Μπορεί κανείς να χαλαρώσει στην πισίνα την ημέρα, ενώ το βράδυ μπορεί να απολαύσει χορευτική μουσική που επιμελούνται DJ.

10. Acuatico Beach Resort & Hotel, Luzon, Φιλιππίνες



Η πισίνα του ξενοδοχείου βρίσκεται στην περιοχή του μπαρ και έχει εντυπωσιακή θέα στον ορίζοντα.

11. Jade Mountain Resort, Αγία Λουκία



Δεν υπάρχει τίποτα πιο γραφικό από την ορεινή Αγία Λουκία. Στο ξενοδοχείο αυτό, κάθε σουίτα διαθέτει τη δική της πισίνα υπερχείλισης, όμως υπάρχει και μία στη μέση του εστιατορίου Jade Mountain Club.

http://palmosnews.com


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *