ροή ειδήσεων

Νοκ άουτ για 20 μέρες ο Σπανούλης που τραυματίστηκε στη Ρόδο


Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη
στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει υποστεί θλάση προσαγωγού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 15-20 ημερών.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον 34χρονο γκαρντ για τη «μάχη» με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, στις 23 Φεβρουαρίου. Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στις 2 Μαρτίου.

Ο Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, «το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ότι έχει υποστεί θλάση Μ. προσαγωγού δεξιά. Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται για διάστημα 15-20 ημερών» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ουσιαστικά, ο Σπανούλης υπέστη ακόμη μια φορά υποτροπή στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τα τέλη Δεκέμβρη, όταν τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ (29/12). Είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιανουαρίου.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *