επικαιρότητα

Επιτυχημένο «Basket Αγάπης» και στη Ρόδο


Επιτυχημένο ήταν ακόμα ένα «Basket Αγάπης» από τον ΕΣΑΚΕ, στην προκειμένη αυτό που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (27/02) στο Βενετόκλειο.

Στο περιθώριο της εντός έδρας αναμέτρησης του Κολοσσού Ρόδου με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το συσσίτιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, ενώ η «Stoiximan.gr» διέθεσε το ποσό των 2.000 ευρώ στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ανηλίκων «Ο Άγιος Άνδρέας» και στο Δωδεκανήσιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «Η Ροδαυγή» μετά την εύστοχη βολή του Μιχάλη Χατζηγεωργίου από τα τμήματα υποδομής των «θαλασσί». Αντίθετα, οι Μιχάλης Λιάπης και Κένι Γκάμπριελ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από το κέντρο, ώστε να διπλασιάσουν το ποσό.

Η ανακοίνωση: «Basket Αγάπης και στη Ρόδο, στον αγώνα Κολοσσός H Hotels απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, στην 19η αγωνιστική, 27/02/17, στο Βενετόκλειο. Η Stoiximan.gr Basket League, ο ΕΣΑΚΕ, ο Δήμος Ρόδου και η ΚΑΕ Κολοσσός H HOTELS την Καθαρά Δευτέρα πρόσφεραν τρόφιμα στο συσσίτιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ, η Stoiximan.gr προσέφερε το ποσό των 1.500€ για αγορά τροφίμων και το ποσό των 1.000€ το οποίο αυξάνεται κατά 500€ με κάθε εύστοχο σουτ στο διαγωνισμό βολών που πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα. Ο αθλητής των Ακαδημιών Μιχάλης Χατζηγεωργίου κατάφερε να το κάνει 2.000€. Στη συνέχεια ο Μιχάλης Λιάπης του Κολοσσού H Hotels και ο Κένι Γκάμπριελ του Παναθηναϊκού Superfoods με βολές από το κέντρο του γηπέδου προσπάθησαν να διπλασιάσουν το ποσόν, αλλά δεν τα κατάφεραν! Το τελικό ποσό των 2.000€ θα διατεθεί στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ανηλίκων ο «Ο Άγιος Άνδρέας» και στον Δωδεκανήσιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «Η Ροδαυγή».

Συγκεντρώθηκαν και πολλά τρόφιμα, τόσο από τους φιλάθλους όσο και από τον μεγάλο χορηγό ΕΣΑΚΕ, τον Stoiximan.gr. Την προσφορά προς τον Δήμο παρέλαβε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, την προσφορά για λογαριασμό της Ροδαυγής παρέλαβε η κα Ντίνα Μαχαιρίδη, παιδίατρος, μέλος Δ.Σ. Παραβρέθηκε από την Περιφέρεια και συνεχάρη τους διοργανωτές για την όμορφη πράξη αλληλεγγύης η κα Χρυσούλα Γιασιράνη, εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Εθελοντισμού, Μεταναστευτικού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Εκ μέρους των διοργανωτών συμμετείχαν ο διευθυντής ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Κονδύλης και ο μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου».
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης