ροή ειδήσεων

Υπάρχουν... "μακρυχέρηδες" στα αεροδρόμια της Κω και της Ρόδου;

Υπάρχουν, μήπως, κάποιοι "μακρυχέρηδες" στα Αεροδρόμια της Κω και της Ρόδου;

Το ερώτημα αυτό προκύπτει ύστερα από σχετικές καταγγελίες που έκανε συντοπίτισσά μας (και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας οι καταγγελίες έγιναν εγγράφως) τόσο στον Αερολιμενάρχη της Ρόδου όσο και στον Αερολιμενάρχη της Κω. Ειδικότερα, η συντοπίτισσά μας έκανε την 1η Φεβρουαρίου 2017 καταγγελία (έγγραφη) στον Αερολιμενάρχη Ρόδου, διότι, όπως υποστήριξε, για δεύτερη (!) φορά εξαφανίσθηκε ένα αντικείμενο με υλική και συναισθηματική αξία στην πτήση ΡΟΔΟΣ - ΚΩΣ, αν και υπήρχαν 4-5 επιβάτες! (Το ίδιο, ακριβώς, της συνέβη στην ίδια πτήση πριν λίγο καιρό).

Η καταγγελία έγινε και στον Αερολιμενάρχη Κω και η έρευνα φαίνεται πως δυσκολεύεται από το γεγονός ότι ...δεν υπάρχουν κάμερες στον χώρο οπότε... "μπάτε σκύλοι και αλέστε"!

Και οι δυο αερολιμενάρχες φαίνεται πως προβληματίστηκαν με την περίπτωση που, ενδεχομένως, να μην είναι και η μοναδική, και δεσμεύτηκαν να ερευνήσουν τις καταγγελίες στο βαθμό που μπορούν.



Και μακάρι να εντοπιστούν το συντομότερο δυνατόν, γιατί, φανταστείτε την δυσφήμιση της χώρας αν παρόμοια περιστατικά συμβούν σε τουρίστες! Όχι, βέβαια, πως αν αυτό που συνέβη στην συντοπίτισσά μας έχει μικρότερη σημασία, αλλά, συνήθως, κάποιοι ξένοι... συνηθίζουν να τα κάνουν γνωστά και στις πατρίδες τους!

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *