ροή ειδήσεων

Φωνή απόγνωσης από το Παραδείσι! «Κινδυνεύουμε ν΄ αρρωστήσουμε και δεν ενδιαφέρεται κανείς»!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν στο Παραδείσι, πως όταν θα ξεκινούσε τη λειτουργία του το αποχετευτικό δίκτυο του χωριού «οι κάτοικοι κάποιων περιοχών θ΄αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα». Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, πού βασιζόντουσαν κι εξέφραζαν αυτή την άποψη, αλλά, τελικά, αποδεικνύεται πως, οι άνθρωποι δεν είχαν άδικο.

Κάθε λίγο και λιγάκι οι κάτοικοι κάποιων περιοχών, και ειδικότερα αυτοί που διαμένουν «πίσω» από τα «σταθμευμένα» αεροπλάνα στο αεροδρόμιο, (στην οδό Ρήγα Φεραίου), έχουν ν΄ αντιμετωπίσουν τα λειτουργικά προβλήματα του αποχετευτικού δικτύου, και πολύ περισσότερο ν΄ απομακρύνουν από τα σπίτια τους τις οσμές που βγαίνουν από βουλωμένα φρεάτια, είτε μεταφέροντάς τες με τα παπούτσια τους!


Όπως, μάλιστα, οι ίδιοι λένε, έχουν απευθυνθεί σε κάθε αρμόδιο, αλλά το μόνο που εισπράττουν είναι η κοροϊδία!


Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σήμερα, όπου οι κάτοικοι, φανερά απελπισμένοι, τηλεφωνούσαν να βρουν το δίκιο τους όπου έβρισκαν, (ακόμη και στην... Αστυνομία, πήραν, παρά το γεγονός ότι αυτή δεν έχει καμία αρμοδιότητα!).


"Θ΄ αρρωστήσουμε, και θα πεθάνουμε απ΄ αυτή την κατάσταση που παρατηρείται. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να δει το δράμα που ζούμε εδώ και τόσο καιρό;", μας είπαν χαρακτηριστικά κάποιοι κάτοικοι, που φυσικά ζητάνε από τους αρμόδιους να τους απαλλάξουν από την «αρρώστια» αυτή!

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *