ροή ειδήσεων

Δέκα λόγοι για να τρέξεις στον μαραθώνιο της Ρόδου!


Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στις 9 Απριλίου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία σε όλους τους δρομείς.

Ανανεωμένος, μεταφέροντας όμως και την εμπειρία των προηγούμενων διοργανώσεων αποτελεί το ιδανικό δρομικό trend για το 2017. Όσοι συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια τον συνιστούν ανεπιφύλακτα και υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι που το ταξίδι στο πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου και η συμμετοχή στον αγώνα, αποτελούν εμπειρία ζωής.

Υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου μπορεί να υπερηφανεύεται ότι το σύνολο της διαδρομής του είναι δίπλα στη θάλασσα, κάτι μοναδικό ακόμα και για τα δεδομένα της Ελλάδας. 42.195 μέτρα δίπλα στο απέραντο γαλάζιο, σε μία απίστευτη εμπειρία για κάθε δρομέα.

Μαραθώνιος με... Ιστορία

Εκτός από τη θάλασσα, ο Μαραθώνιος της Ρόδου καμαρώνει και για τη διαδρομή δίπλα στα τείχη της πανέμορφης Μεσαιωνικής πόλης, αλλά και στα υπέροχα Ελαφάκια, που κοσμούν το λιμάνι της Ρόδου. Ενα ταξίδι στο χρόνο που ελάχιστοι αγώνες σε όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν.





Τώρα και Ημιμαραθώνιος

Ακολουθώντας την πλέον δημοφιλή τάση στο παγκόσμιο δρομικό κίνημα, η Οργανωτική Επιτροπή ενέταξε στο πρόγραμμα και Ημιμαραθώνιο, που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος στη Ρόδο. Οσοι αναζητούν μία μεγαλύτερη πρόκληση από τα 5 και 10 χλμ και δεν είναι ακόμα έτοιμοι για τον Μαραθώνιο, έχουν πλέον την καλύτερη επιλογή!

Η Ρόδος είναι κοντά

Η Ρόδος είναι πιο κοντά από ποτέ, χάρη στις προσφορές για τη μετάβαση στο Σμαραγδένιο Νησί. Η Aegean Airlines που είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του 4ου Μαραθωνίου Ρόδου προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ενώ η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για Ρόδο.

Ξενοδοχεία για όλα τα γούστα

Η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει μια σειρά επιλογών για τη διαμονή στη Ρόδο, για όλα τα γούστα και βαλάντια. Με ειδικές προσιτές τιμές υπάρχουν υπερσύγχρονα ξενοδοχεία από 3 έως 5 αστέρων που έχουν ενταχθεί στον αγώνα και προσφέρουν την ξακουστή εδώ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *