επικαιρότητα

Πάνω και ο εσωτερικός τουρισμός για πρώτη φορά μετά από χρόνια


Σημαντική αύξηση 4,9% στις διανυκτερεύσεις των Ελλήνων το 2016 

Τις προβλέψεις του Υπουργείου Τουρισμού επιβεβαίωσαν οι πρόσφατες ανακοινώσεις της Eurostat για άνοδο του εσωτερικού τουρισμού στην Ελλάδα. Οι εκπληκτικές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού την περασμένη χρονιά φαίνεται πως δεν σταμάτησαν μόνο στους ξένους τουρίστες, αφού σύμφωνα με την Eurostat οι Έλληνες για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της Κρίσης έκαναν το 2016 οργανωμένες διακοπές.


Ο εσωτερικός τουρισμός επιτέλους δείχνει να ανακάμπτει μετά από χρονιά, όπως φαίνεται από τα στοιχεία της Eurostat για το 2016, με τις διανυκτερεύσεις των μόνιμων κατοίκων της χώρας σε τουριστικά καταλύματα να σημειώνουν αύξηση 4,9% και ξεπερνούν τα 21,4 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις.


Το σημαντικό είναι ότι στα παραπάνω στοιχεία υπολογίζονται μόνο οι διανυκτερεύσεις σε οργανωμένα τουριστικά/ξενοδοχειακά καταλύματα με τη γενική εικόνα από τo κλείσιμο της περσινής σεζόν να παραπέμπει σε ένα σκηνικό συγκρατημένης αισιοδοξίας για το 2017.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά