επικαιρότητα

Φ. Χατζηδιάκος: Πληρώνουμε παλιές αμαρτίες


Με ρυθμούς χελώνας, προχωρά η εκκαθάριση της πρώην Δημοτικής Εταιρίας «ΡΟΔΩΝ Α.Ε».

Σημειώνεται ότι η εταιρία έχει ήδη ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ, ενώ είναι σε εξέλιξη έλεγχος από τη Γραμματεία Δημοσιονομικού Ελέγχου και τη ΔΟΥ Ρόδου.


Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία παρέστησαν τόσο ο εκκαθαριστής Μάριος Μαραβέλιας, όσο και ο ορκωτός ελεγκτής Γιώργος Τζήμας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε ο εκκαθαριστής, η εταιρία δεν είχε καταθέσει ισολογισμό -αν και σε λειτουργία- τα έτη 2008, 2009 και 2010.

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν του έχουν παραδοθεί σημαντικά έγγραφα και πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, παρ’ ότι κατ’ επανάληψη έχουν ζητηθεί.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Χατζής Χατζηευθυμίου, που επί θητείας του λειτούργησε η «ΡΟΔΩΝ Α.Ε» χαρακτήρισε μη αξιόπιστα τα στοιχεία που κατατέθηκαν, ζητώντας να δοθούν στον Εισαγγελέα, ενώ οι πρώην επικεφαλής της εταιρίας ζήτησαν στήριξη από το δημοτικό συμβούλιο γιατί κινδυνεύουν να οδηγηθούν στη φυλακή.

Για παλιές αμαρτίες, που καλείται να πληρώσει σήμερα η δημοτική αρχή, έκανε λόγο ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και κάλεσε να υποβληθούν σύντομα οι ισολογισμοί της εταιρίας, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες εκκαθάρισης.

ert


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης