ροή ειδήσεων

Παρέμβαση για τις δομές Υγείας στη Νότια Ρόδο


Την ανάγκη άμεσης στελέχωσης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου και των Ιατρείων της Νότιας Ρόδου, ζήτησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης.

Σε δήλωση του, ο βουλευτής, ανέφερε ότι στο πλαίσιο των κυβερνητικών δεσμεύσεων για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη νησιωτική χώρα, η στελέχωση με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και η αναβάθμιση των μονάδων Υγείας στη Νότια Ρόδο, όπως και των ΚΥ και των Ιατρείων στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου, θα συμβάλλουν σημαντικά στη δυνατότητα τους να ανταποκριθούν στο ρόλο τους σε όλη τη διάρκεια του έτους.

«Η πολιτική της Υγείας στις νησιωτικές περιφέρειες, τόνισε, θέλει μια διαφορετική αντιμετώπιση, που να λαμβάνει υπόψη τις γεωγραφικές, οικονομικές και κοινωνικές ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής (όπως είναι η Νότια Ρόδος), αλλά και του κάθε νησιού ξεχωριστά. Αυτή η πολιτική είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησή μας. Ένα επιστημονικά, ορθολογικά και χωροταξικά κατάλληλα σχεδιασμένο δίκτυο μονάδων ΠΦΥ στη Δωδεκάνησο, ώστε να μπορεί ο κάθε πολίτης και επισκέπτης των νησιών μας ν’ απολαμβάνει ισότιμη πρόσβαση και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας».

ert


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *