ροή ειδήσεων

Κικίλιας: Τι δουλειά είχε ο Τσίπρας με την τράπεζα Ρότσιλντ;


«Κόκκινο» χτυπάει η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ, με την αξιωματική αντιπολίτευση, δια του Βασίλη Κικίλια, να εξαπολύει τη Δευτέρα (06/02/2017) δριμύτατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το ταξίδι του στη Γαλλία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ειδικότερα για την επαφή που φέρεται να είχε ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Κυριακής στο Παρίσι με την τράπεζα Ρότσιλντ.

«Γιατί ο κ. Τσίπρας επέλεξε να συναντηθεί μόνος του Κυριακή απόγευμα με την Ρότσιλντ χωρίς τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς τον πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ και χωρίς κανένα συνεργάτη του αρμόδιο για οικονομικά θέματα;», διερωτήθηκε ο κ. Κικίλιας κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΔ.

Και συνέχισε: «Ο κ. Τσακαλώτος ήταν ή όχι ενήμερος για τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τη Ρότσιλντ; Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, γνώριζε αν ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για να συναντήσει την Ρότσιλντ;».

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ζήτησε να μάθει με ποιον συναντήθηκε στο Παρίσι ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Μιχάλης Καλογήρου, αλλά και ποιοι ήταν αυτοί που επέβαιναν στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος με τον κ. Τσίπρα από τη Λισαβόνα στο Παρίσι».




Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για «μείζον πολιτικό ζήτημα» και σημείωσε: «Περιμένουμε σήμερα από την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα των επιβαινόντων. Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Ο ελληνικός λαός που δοκιμάζεται, απαιτεί διαφάνεια και αλήθεια. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η εποχή που κορόιδευε τους πολίτες χωρίς κόστος έχει παρέλθει».

Υπενθυμίζεται πως ήδη από το Σαββατοκύριακο έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση αναφορικά με το ταξίδι – αστραπή του κ. Τσίπρα στη γαλλική πρωτεύουσα.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *