ροή ειδήσεων

Συνεργασία με το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ζητεί η Κως


Πρόταση συνεργασίας με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου κατέθεσε ο Δήμος Κω, με επιστολή του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση προς τον Καλλιτεχνικό Διευθυντής του Φεστιβάλ κ. Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Μηλιό.

Η πρόταση του Δήμου Κω προς το Ελληνικό Φεστιβάλ, τον πιο ισχυρό διαχρονικά, θεσμό πολιτισμού, στοχεύει στην κοινή διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης πολιτισμού στην Κω, που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Παράλληλα ο Δήμος Κω εκδήλωσε την επιθυμία του να συμμετάσχει στη δημιουργία ενός πανελλήνιου δικτύου πολιτισμού στο οποίο θα συμμετέχουν εκτός από το Ελληνικό Φεστιβάλ, οι Περιφερειακοί Πολιτιστικοί φορείς που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και οργανώνουν θερινά Φεστιβάλ.

Στην πρώτη εναρκτήρια συνάντηση για τη δημιουργία του δικτύου, παρουσία και της Υπουργού Πολιτισμού, παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κα Ειρήνη Χατζηχριστοφή.

Σε δήλωσή της, η κα Χατζηχριστοφή αναφέρει: "Τα Ιπποκράτεια έρχονται για να συναντήσουν το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Αυτό άλλωστε ήταν και μία από τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις μας στο πρόγραμμά μας για τον πολιτισμό.

Θέλουμε να αναδείξουμε την Κω του πολιτισμού και η συνεργασία αυτή θα είναι κομβικής σημασίας. Θα είναι πολύ σημαντικό να φιλοξενήσει η Κως εκδηλώσεις του Ελληνικού Φεστιβάλ, όπως σημαντική είναι και η δημιουργία του Δικτύου. Σύντομα θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση για να δρομολογήσουμε την πρόοδο των στόχων που θέτουμε".

TornosNews.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *