επικαιρότητα

Κόνσολας (ΝΔ): Στρατηγικό σχέδιο για τον συνεδριακό τουρισμό


«Δομικό στοιχείο του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στον τουρισμό είναι η πολυκεντρική τουριστική ανάπτυξη», δηλώνει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ.


Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, συνεχίζοντας τις συναντήσεις εργασίας και ανοιχτής διαβούλευσης με φορείς του τουρισμού, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO.

Στη συνάντηση κυριάρχησαν οι προοπτικές και οι δυνατότητες ανάπτυξης του Συνεδριακού Τουρισμού αλλά και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος τομέας.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Κόνσολας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η χώρα χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού. Ουσιαστικά, θα ξεκινήσουμε από την αρχή και η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνουμε είναι η διαμόρφωση ενός νέου θεσμικού πλαισίου που θα ρυθμίζει την πιστοποίηση και λειτουργία των εταιρειών που διοργανώνουν συνέδρια, με υψηλά standards ποιότητας. Ταυτόχρονα, ο συνεδριακός τουρισμός θα πρέπει να ενταχθεί στο συνολικό τουριστικό προϊόν της χώρας, να βρει τη δική του θέση στην προβολή του τουρισμού μας, αλλά και να διευκολυνθούν επενδύσεις στον συγκεκριμένο τομέα με το νέο χωροταξικό.

Άλλωστε, ο συνεδριακός τουρίστας έχει ένα προφίλ που συνδέεται με τον στόχο που έχουμε θέσει για την προσέλκυση τουριστών με υψηλό εισόδημα, που θα συμβάλουν στην αύξηση της κατά κεφαλήν τουριστικής δαπάνης.

Δομικό στοιχείο του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στον τουρισμό είναι η πολυκεντρική τουριστική ανάπτυξη».
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά