ροή ειδήσεων

Δυναμική προβολή της Ελλάδας στην πολωνική αγορά


Η Πολωνία βρέθηκε στην 5η θέση των αγορών με τα μεγαλύτερα ποσοστά διεθνών αεροπορικών αφίξεων στην Ελλάδα το 2016. Για το 2017 έχει ήδη προγραμματιστεί ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στο τέλος Φεβρουαρίου, ενώ τους επόμενους μήνες σχεδιάζεται μια σειρά δημοσιογραφικών επισκέψεων στην Αθήνα και σε νησιά.


Με μια σειρά στοχευμένων ενεργειών προβολής ελληνικών προορισμών, η Marketing Greece υποστηρίζει ενεργά τη συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά της Πολωνίας, η οποία βρέθηκε στην 5η θέση των αγορών με τα μεγαλύτερα ποσοστά διεθνών αεροπορικών αφίξεων στην Ελλάδα το 2016*.



Με στόχο την προώθηση των ιδιαίτερων πολιτιστικών και φυσικών χαρακτηριστικών ελληνικών προορισμών, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε δημοσιογραφική αποστολή στη Ρόδο και τη Σύμη τον Οκτώβριο του 2016. Ως αποτέλεσμα, τα δύο νησιά προβλήθηκαν σε ένα εκτενές ηλεκτρονικό αφιέρωμα που δημοσιεύθηκε στην κορυφαία ιστοσελίδα ταξιδιωτικών κρατήσεων της Πολωνίας fly4free.pl, με 6 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες το μήνα, καθώς και σε ένα εξασέλιδο αφιέρωμα στο ταξιδιωτικό περιοδικό Świat Podróże Kultura. Επίσης, φωτογραφίες της Σύμης τοποθετήθηκαν για μια εβδομάδα στο μετρό της Βαρσοβίας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον 670.000 επιβατών καθημερινά.

Επιπλέον, η Marketing Greece συμμετείχε στο 1ο Ελληνο – Πολωνικό Φόρουμ Τουρισμού και στη 2η Έκθεση Grecka Panorama που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2016 στη Βαρσοβία. Στο πλαίσιο συμμετοχής στο Φόρουμ για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην Πολωνία, το κλαδικό περιοδικό Wiadomości Turystyczne δημοσίευσε συνέντευξη εκπροσώπου της Marketing Greece αναφορικά με τη στρατηγική της εταιρείας και τις προοπτικές της πολωνικής αγοράς.

Για το 2017 έχει ήδη προγραμματιστεί ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στο τέλος Φεβρουαρίου, ενώ τους επόμενους μήνες σχεδιάζεται μια σειρά δημοσιογραφικών επισκέψεων στην Αθήνα και σε νησιά.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι στη Ρόδο και τη Σύμη διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece, σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

  • Για να διαβάσετε το αφιέρωμα στο Fly4free, πατήστε εδώ.
  • Για να διαβάσετε το αφιέρωμα στο Świat Podróże Kultura (σελ. 54-59), πατήστε εδώ.
  • Για να διαβάσετε τη συνέντευξη στο Wiadomości Turystyczne (σελ. 4), πατήστε εδώ.

*Διεθνείς Αεροπορικές Αφίξεις στα Περιφερειακά Αεροδρόμια: Μάρτιος-Οκτώβριος 2016,
Πηγή: YΠΑ, Επεξεργασία: SETE Intelligence

traveldailynews.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *