ροή ειδήσεων

O Kαπράλος νέος πρόεδρος στην ΕΟΕ, μετά από διαδικασία θρίλερ

Ο Σπύρος Καπράλος αναδείχθηκε ομόφωνα (14-0) νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά η πλευρά του έτερου υποψηφίου, Ισίδωρου Κούβελου υποστηρίζει ότι οι εκλογές δεν ήταν σύννομες.

Με ψήφους 14-0 ο Σπύρος Καπράλος εξελέγει νέος πρόεδρος της ΕΟΕ. Ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα θα περάσει και από τις δικαστικές αίθουσες, αφού η πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου υποστηρίζει ότι η διαδικασία θα έπρεπε να ματαιωθεί, αφού ο ίδιος εισήχθη στο Ωνάσειο με πόνους στο στήθος.

Ο Λάμπης Νικολάου, που είχε οριστεί από την ΔΟΕ προεδρεύων της επιτροπής, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναβάλλει τις εκλογές, όμως η πλευρά Καπράλου συγκάλεσε την ολομέλεια και με πλειοψηφία εξέλεξαν νέο προεδρεύοντα τον κ. Κανελλάκη, που ξεκίνησε τη διαδικασία.

Η πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου έχει κάνει σαφές ότι δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία, ενώ κατά την αποχώρησή του ο Λάμπης Νικολάου τόνισε ότι έχει ενημερώσει τη ΔΟΕ ότι δεν θα γίνουν εκλογές.

Εκλογές, όμως, έγιναν και έβγαλαν αποτέλεσμα 14-0 υπέρ του Σπύρου Καπράλου.

Πρώτος αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Παύλος Κανελάκης, πρόεδρος της ομοσπονδίας της σκοποβολής με 14-0 ψήφους. Β' αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Θανάσης Κατσόρας (χιονοδρομία), γενικός γραμματέας ο Μανώλης Κολιμπάδης (πινγκ πονγκ) και ταμίας ο Αντώνης Νικολόπουλος (κανόε καγιάκ).

Γιώργος Σπανουδάκης




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *