επικαιρότητα

Τι πραγματικά συμβαίνει αν κάποιος επιβάτης πεθάνει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης (pics)


Γιατί χτύπα ξύλο και μακριά από εμάς, αλλά άνθρωποι είμαστε βρε αδερφέ! Μπορεί να το πάθει ο διπλανός μας.


Μην προτρέχετε να πείτε ότι κινδυνολογούμε! Είναι ένα ενδεχόμενο απολύτως πιθανό να συμβεί, δεδομένου ότι περίπου 3,6 δισεκατομμύρια επιβάτες πετούν σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο.

Μάλιστα, στις αρχές αυτού του μήνα, μια βρετανίδα πέθανε σε αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από το Πακιστάν προς την Αγγλία.

Οπότε είναι εύλογη η απορία που μπορεί να έχουμε: Τι πραγματικά συμβαίνει αν κάποιος επιβάτης πεθάνει κατά τη διάρκεια μια πτήσης;


Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Κάνει αναγκαστική προσγείωση το αεροπλάνο;Ένας εκπρόσωπος της Ryanair δήλωσε στο site της εφημερίδας Sun: «Όλα τα αεροσκάφη της Ryanair μεταφέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και όλα τα μέλη του πληρώματος εκπαιδεύονται στις διαδικασίες πρώτων βοηθειών και ξέρουν να χειρίζονται όργανα όπως απινιδωτές. Σε περίπτωση που ένα περιστατικό συμβεί κατά την πτήση και απαιτεί ιατρική παρέμβαση, το πλήρωμα μας θα ειδοποιήσει αμέσως το πλησιέστερο αεροδρόμιο και θα ζητήσει αμέσως ιατρική βοήθεια».

Αν όμως ο επιβάτης πεθάνει, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αεροσυνοδοί μετακινούν το πτώμα σε μια άδεια σειρά ή στην business class και το καλύπτουν με μια κουβέρτα.

Αυτό όμως εξαρτάται από τις τακτικές που ακολουθούν οι αεροπορικές εταιρείες.

Η έμπειρη αεροσυνοδός Annette Long, δήλωσε στo Business Insider: «Εγώ προσωπικά θα κάλυπτα μόνο το πρόσωπό του νεκρού με μια κουβέρτα μόνο και μόνο για να μη τραβήξει την προσοχή των υπολοίπων επιβατών. Δεν πρέπει να τον κοιτάνε, πρέπει να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια αλλά και τον σεβασμό για κάποιον ο οποίος μόλις απεβίωσε. Θα ήταν πραγματικά λυπηρό ένα ολόκληρο αεροπλάνο να τον κοιτάει».Η χρήστης του site ερωταπαντήσεων Quora.com, Sue Jackman, έγραψε ότι ο σύζυγός της πέθανε σε πτήση για τη Νέα Ζηλανδία.

«Ήμασταν στην business class και έπεσε να κοιμηθεί. Δεν ξύπνησε ποτέ! Μια αεροσυνοδός τότε βρήκε έναν επιβάτη που ήταν γιατρός και προσπάθησε για ώρα να τον επαναφέρει στην ζωή. Δεν τα κατάφερε. Στην συνέχεια τον κάλυψαν με μια κουβέρτα για το υπόλοιπο του ταξιδιού και έμεινα δίπλα του μέχρι την προσγείωση», είπε η Sue.

«Το ενδιαφέρον ήταν ότι το πιστοποιητικό θανάτου του, έγραφε σαν μέρος θανάτου την πτήση Flight NZ5 από Λος Άντζελες προς Όκλαντ», συμπλήρωσε!

Μάλιστα...
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης