ροή ειδήσεων

Καιρός: Προσοχή… Ερχεται χιονιάς και ψυχρή εισβολή απ’ τα παλιά από την 1η Απριλίου (χάρτες)


Σοβαρότατη ψυχρή διαταραχή με στοιχεία… «Αριάδνης» οργανώνεται στη βόρεια Ευρώπη και τα στοιχεία δείχνουν πως θα κατεβεί και στη χώρα μας από την 1η Απριλίου, με κρύο και χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Ο χειμώνας είναι εδώ, επιμένει και δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να κάνει ένα τελευταίο (;) ξέσπασμα, το οποίο ανέμεναν πολλοί μετεωρολόγοι, αλλά δεν το έλεγαν…

Από την 1η Απριλίου, λοιπόν, τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δείχνουν την κάθοδο προς τα Βαλκάνια και τη χώρα μας, πολύ ισχυρής ψυχρής διαταραχής που κουβαλά μέσα της και θερμοκρασίας επιπέδου... Αριάδνης, χωρίς φυσικά σήμερα να είναι εφικτή μια πρόγνωση για το μέχρι πού θα φτάσουν οι «πολικές γλώσσες» αυτής της ψυχρής μάζας.

Ολα όμως δείχνουν πως πάμε για ένα πολύ γερό και άκρως... παγωμένο και χειμωνιάτικο ποδαρικό του Απρίλη στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από τις 27 Μαρτίου θα αρχίσει να... ψυχραίνει για τα καλά ο καιρός και τα χιόνια να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους σε ορεινές αρχικά και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, αφού η κακοκαιρία επιστρέφει... δριμύτερη.

Θα σας κρατάμε ενήμερους, φυσικά, για την εξέλιξη με τα νέα προγνωστικά στοιχεία των καιρικών μοντέλων.

Δείτε στη γκάλερι τους πρωινούς χάρτες με την οργάνωση της ψυχρής μάζας στην περιοχή της βόρειας Ευρώπης και την κάθοδό της... καρφί προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα.

ΓΚΑΛΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ













Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *