ροή ειδήσεων

Πλοίο με 218 επιβάτες και προορισμό τη Ρόδο παραλίγο να συγκρουστεί στην προβλήτα


Μεγάλη αναστάτωση στη Σητεία νωρίς το απόγευμα.Το πλοίο "Πρέβελη" με 218 επιβάτες, μπήκε στο λιμάνι της Σητείας με μεγάλη ταχύτητα σύμφωνα με πληροφορίες και προσπάθησε να σταματήσει με τις άγκυρες.

Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν ακροατές από τη Σητεία του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr o καπετάνιος έριξε τη μία άγκυρα για να αναγκάσει το πλοίο να στρίψει και να σταματήσει πριν πέσει πάνω στην προβλήτα του λιμανιού.Στη συνέχεια έφτασε μακρύτερα από το σημείο πρόσδεσης και έφτασε στο παλιό λιμάνι αλλά οι ελιγμοί του καπετάνιου απέτρεψαν τα χειρότερα.Κάνοντας πίσω τις μηχανές έφυγε από το επικίνδυνο σημείο.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο το πλοίο με προορισμό τη Ρόδο έδεσε. Επιβάτες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί μπακ άουτ ενώ οι λιμενικές επέτρεψαν τον απόπλου έως ότου διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβει και εάν μπορεί να ταξιδεύσει.Τελικά το πλοίο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής απέπλευσε για τον Ηράκλειο με 40 επιβάτες λιγότερους και αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti o Λιμενάρχης Σητείας κ.Γιώργος Παττακός.

ekriti




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *