ροή ειδήσεων

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Σιδηρόπουλος στο Άρσεναλ-Μπάγερν


Φριχτά παράπονα (και δικαιολογημένα…) από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, αλλά και των βοηθών του, είχε ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά τη λήξη του αγώνα της Άρσεναλ με την Μπάγερν -και τη νέα συντριβή της ομάδας του από τους Γερμανούς.


Ο Αλσατός τεχνικός, εμφανώς οργισμένος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η απόφαση του διαιτητή και του βοηθού για την αποβολή του Κοσιελνί ήταν σκανδαλώδης. Πέναλτι στον Λεβαντόφσκι δεν υπήρχε και επίσης, ήταν σε θέση οφσάιντ. Ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ 1-0, μάλιστα, δεν δίνεται πεντακάθαρο πέναλτι στον Γουόλκοτ! Η αποβολή του Κοσιελνί, απλά μας… σκότωσε.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Όταν, σε τόσο σημαντικούς αγώνες, βλέπω μια τέτοια στάση, βγαίνω από τα ρούχα μου. Κρίμα για τον κόσμο, που πληρώνει πολλά λεφτά, να βλέπει τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλές από τις αποφάσεις του ρέφερι ήταν ακατανόητες. Οι παίκτες μου δεν με απογοήτευσαν, ο διαιτητής, όμως, ναι…»!

Να πούμε, πάντως, ότι, πράγματι, οι αποφάσεις του Σιδηρόπουλου, αφενός να μη δώσει πέναλτι στον Γουόλκοτ στο 33' (σε μια φάση που εκτυλίχθηκε μπροστά στον επιπρόσθετο Καλογερόπουλο) και αφετέρου να αποβάλλει τον Κοσιελνί στο 53', είναι λανθασμένες, παράβαση, ωστόσο, υπάρχει πάνω στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν είναι οφσάιντ.

Γεγονός είναι, ωστόσο, ότι ο Βενγκέρ, για άλλη μία φορά, δεν έκανε καμία αυτοκριτική για την τραγική εικόνα της ομάδας του, που αποχαιρέτησε με το βαρύ (και ασήκωτο) συνολικό σκορ 10-2 ΚΑΙ το φετινό Champions League, από τη φάση των «16»…




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *