ροή ειδήσεων

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ: “Ο Αντετοκούνμπο είναι εξωπραγματικός”


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ακούσει άκρως αποθεωτικά σχόλια από σημαντικές προσωπικότητες του ΝΒΑ κατά καιρούς όμως όταν για εσένα μιλάει ο Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ τότε τα λόγια του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA μίλησε στους δημοσιογράφους και εκτός από τον “Greek Freak” δεν παρέλειψε να κάνει και ένα πολιτικό σχόλιο αναφορικά με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Ο Γιάννης είναι ένα σπάνιο ταλέντο. Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπεις έναν παίκτη τόσο ψηλό, τόσο χαρισματικό και με την ικανότητα να καταλαβαίνει το παιχνίδι στο βαθμό που το κάνει εκείνος. Οι Μπακς διαθέτουν έναν σπουδαίο παίκτη και ελπίζω πως θα συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά. Τον είδα να αγωνίζεται πριν 2-3 χρόνια και πήρα μία μικρή γεύση. Αλλά έχει ωριμάσει τόσο πολύ και έχει μάθει το παιχνίδι κάνοντας τρομερή δουλειά”.

Για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ: “Ελπίζω να καταλάβει πως το Ισλάμ δεν έχει σχέση με τη βία και τις επιθετικές συμπεριφορές. Ο Ισλαμισμός αφορά την ειρήνη. Τα άτομα που εκείνος θέλει να αφήσει εκτός των ΗΠΑ δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ αλλά με τη βία. Και δεν έχουν να κάνουν μόνο με το Ισλάμ αλλά με όλες τις θρησκείες και όλες τις εθνικότητες. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει όλο αυτό αποκλειστικά με το Ισλάμ. Πρέπει να καταλάβει πως με αυτά που λέει και κάνει στην ουσία επηρεάζει αρνητικά όσα θέλει να αλλάξει.”

Για το πλάνο των Μπακς: “Κάνουν πολύ καλή δουλειά στο ντραφτ. Ο Αντετοκούνμπο είναι εξωπραγματικός. Συμβαίνουν καλά πράγματα. Οι Μπακς βρίσκονται έναν ή δύο παίκτες μακριά από το να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες στην Ανατολή. Τους στηρίζω.”

Πηγή:www.eurohoops.net/el




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *