επικαιρότητα

Εφαρμογή «ηλεκτρονικού εισιτηρίου» στην Κοιλάδα των Πεταλούδων


Καταργείται το χάρτινο εισιτήριο, με την εφαρμογή του νέου «ηλεκτρονικού εισιτηρίου» που θα ισχύσει την προσεχή τουριστική περίοδο στην Κοιλάδα των Πεταλούδων και θα συμβάλει στον τεκμηριωμένο έλεγχο, την ευελιξία και τη διαχείριση, ακόμη και εξ΄ αποστάσεως. Πρόκειται για ένα σημαντικό τεχνολογικό «βήμα» που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή κατ΄ υπόδειξη του Δημάρχου κου Φώτη Χατζηδιάκου , στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών κρατών.
Τα σημεία στα οποία θα τοποθετηθούν τα τέσσερα τερματικά μηχανήματα έκδοσης και πώλησης εισιτηρίων, επέβλεψε την Τετάρτη 15 Μαρτίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Σάββας Διακοσταματίου, κατά την επίσκεψη του στην Κοιλάδα των Πεταλούδων, παρουσία του πρώην Δημοτικού Συμβούλου κου Γιάννη Αφαντούλη του Διευθυντή Πληροφορικής και Νέων τεχνολογιών κου Νίκου Μανίκαρου και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.
Η προμήθεια των μηχανημάτων έγινε με τη διαδικασία του δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με τίτλο έργου: «Προμήθεια συστήματος έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων στην Κοιλάδα των Πεταλούδων» συνολικού προϋπολογισμού 99,257,00 ευρώ, με την εταιρεία AMCO ABEE, να καταθέτει την πλέον συμφέρουσα πρόταση, σύμφωνα με το νόμο και τη διακήρυξη. Που περιλαμβάνει:

1)Αυτόματο πωλητή έκδοσης εισιτηρίων
2)Εφαρμογή Έκδοσης Εισιτηρίων αυτόματου Πωλητή
3)Εφαρμογή απομακρυσμένης διαχείρισης Αυτόματων πολιτών έκδοσης εισιτηρίων
4)Λογισμικό διαχείρισης Εισιτηρίων και συναλλαγών
5)Εξοπλισμό επανδρωμένου εκδοτηρίου (POS)
6)Υπηρεσίες μεταφοράς Εγκατάστασης και θέσης λειτουργίας εξοπλισμού
7)Υπηρεσίες εκπαίδευσης –Τεχνικής υποστήριξης
8)Υπηρεσίες διαχείρισης έργου
9)Τουρνικέ εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένο QR Code Reader
Το ηλεκτρονικό εισιτήριο εκτιμάται ότι θα ωθήσει και άλλους φορείς (ΚΤΕΛ-Ταξι), να στραφούν προς παρόμοιες και συμβατές με το αντικείμενο τεχνολογίες.

http://12vima.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα