ροή ειδήσεων

Κίνδυνος-θάνατος η διασταύρωση Κρεμαστή – Μαριτσά – Φαληράκι – Αεροδρόμιο!


Μια άσχημη εμπειρία που έζησε συντοπίτισσά μας



Έλεος πια! Υπάρχουν ορισμένοι οδηγοί στο νησί μας, που φαίνεται πως «έχουν στο αίμα τους» να προκαλούν ατυχήματα στους

δρόμους με τον τρόπο που οδηγούν και ν΄ αποτελούν κίνδυνο-θάνατο όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για κάποιους άλλους οδηγούς που στο κάτω-κάτω της γραφής δεν τους φταίνε σε τίποτα.


Και είναι χαρακτηριστική η πολύ «εμπειρία» που έζησε μια συντοπίτισσά μας, (η κυρία Δέσποινα Γιωργίου), η οποία ανάρτησε στο διαδίκτυο το τι της συνέβη προχθές στη διασταύρωση Κρεμαστή – Μαριτσά, προκειμένου ο κόσμος να είναι προσεκτικός.


Ήθελα, - αναφέρει η κ. Γιωργίου - να σας πω για κατι που μου συνεβη χτες: Κατεβαινα απο το χωριο μου (Μαριτσά) προς Κρεμαστη, και σταματησα στα φαναρια. Άναψε το πρασινο και ξεκινησαμε εγω και ενα αλλο αμαξι μπροστα μου. Ξαφνικα απο τα δεξια απο την μερια, δηλαδή, του δρομου απο το Φαληρακι, καποιος νεαρος με ενα Φιατ παλιου τυπου, προσπερνα τα αμαξια που ηταν σταματημενα στο κοκκινο, και μπαινει στον δικο μας δρομο. Πεστε μου αν δεν ξεκινουσαμε προσεχτικα τι θα γινοταν? Προσοχη παιδια δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει. Σκεφτείτε οτι η ζωη ειναι ωραια ας την απολαυσουμε και ας την ζησουμε με σεβασμο στον διπλανό μας!!!


Και βέβαια, έχει απόλυτο δίκιο η συντοπίτισσά μας, καθώς, στα σχόλια που έχουν γίνει, υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι επισημαίνουν ακριβώς το ίδιο «φαινόμενο» που έζησαν κι αυτοί. Ενώ κάποια άλλη κυρία αναφέρει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που στο σημείο αυτό έχουν γίνει αρκετά ατυχήματα.


Ωστόσο, μια σωστή επισήμανση έκανε και ο αγαπητός φίλος Γιώργος Καταξενός, ο οποίος ανέφερε ότι:



Στη Θεσσαλονίκη έδωσαν την παρακάτω κυκλοφοριακή λύση σε παρόμοιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν... με την κατασκευή του Ανισόπεδου Κόμβου της Λαχαναγοράς... Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2007-2014.
Εάν είχαμε δραστήριους και διεκδικητικούς πολιτικούς θα γινόταν και εδώ... αλλά... που τέτοια τύχη... H απογοήτευση είναι μεγάλη. Χαιρετίσματα για την προκλητική και εγκληματική ''αδιαφορία'' στην απούσα και εδώ ''πολιτεία'' ...όπως είναι απούσα και στα υπόλοιπα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας!

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/3/17 12:51

    Να ήσαν μόνο αυτά θα είμαστε ευχαριστημένη , τα φανάρια στο αεροδρόμιο και συγκεκριμένα στην διασταύρωση περιφερειακής οδού με τον δρόμο που έρχεται από την Κρεμαστή συμβαίνει το εξής παράλογο και επικίνδυνο , ανοίγει το πράσινο της περιφερειακής προς αεροδρόμιο και ταυτόχρονα ανάβει και το πράσινο από Κρεμαστή προς αεροδρόμιο , με κίνδυνο να βγουν ταυτόχρονα και οι δυο οδηγοί στην ευθεία του αεροδρομίου και να γίνει ατύχημα , χωρίς μέχρι σήμερα οι αρμόδιοι να ρυθμίσουν το μη ταυτόχρονο άνοιγμα των δυο αυτών φαναριών , μήπως πρέπει πρώτα να γίνει κάποιο ατύχημα μικρό η μεγάλο για να καταλάβουν οι αρμόδιοι και να διορθώσουν την βλακεία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/17 13:32

    Κάθε λεπτό στα φανάρια της πόλης της Ρόδου περνάνε αυτοκινητα και μηχανές με κόκκινο,συνεχώς.. .μια λύση είναι να συνεργαστούν οι υπηρεσίες της αστυνομίας και να περιπολούν συνεχώς στους δρόμους με συμβατικά αυτοκίνητα και όχι να στήνουν μπλόκα σε σταθερά σημεία και όταν παραβιάζει τον κόκκινο η το στοπ να του βεβαιώνουν όλες τις παραβάσεις από ληγμένα πυροσβεστήρες μέχρι λερωμένη πινακίδα ,για τα πάντα.το κράτος θέλει έσοδα σε τα πάρει από αυτούς που δεν υπολογίζουν καθόλου την ανθρώπινη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/17 15:40

    Η κατάσταση στην Ρόδο είναι τραγική!8 στους 10 είναι άσχετοι,αδιάφοροι και επικίνδυνοι..δυστυχώς δεν έχουμε οδηγική παιδεία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/17 08:10

    Υπαρχουν ομως και λαθη τοποθετησης φαναριων.οπως Φαληρακι -αεροδρομιο οπου το φαναρι προς Ροδο πρεπει να φυγει απο την αριστερη κολωνα.Ξεγελαει πολυ κοσμο.
    Οπως πιθανον τον τουριστα πριν απο καποια χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *