ροή ειδήσεων

Προετοιμασίες στο Φαληράκι για την σεζόν


Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία του δήμου στο Φαληράκι για τον ευπρεπισμό, την καθαριότητα και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν. Στα τέλη Μαρτίου θα ανοίξουν για να υποδεχτούν τους πρώτους τουρίστες από την Αγγλία που θα έρθουν στη Ρόδο, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του Φαληρακίου και μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το « λίφτινγκ» στην περιοχή.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Δωδεκανήσου» ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών Μιχάλης Καφετζής ο καθαρισμός του Φαληρακίου ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Νεκταρίου .Αυτές τις ημέρες τα συνεργεία του δήμου καθαρίζουν τα πεζοδρόμια από τα χόρτα και κλαδεύουν τα δέντρα που βρίσκονται στους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο του Φαληρακίου.

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις , που θα συμβάλουν στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Φαληρακίου.Σύμφωνα με τον κ. Καφετζή έχει ξεκινήσει η κατασκευή νέων πεζοδρομίων και το έργο της πλακόστρωσης στο κέντρο του Φαληρακίου. Μάλιστα για την πορεία εξέλιξης των έργων αυτών ο κ. Καφετζής ενημέρωσε προ ημερών στην συνάντηση που είχαν τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο.

Όμως παρά το γεγονός ότι , ακόμη δεν έχει εκδοθεί η ΚΥΑ για την παραχώρηση των παραλιών στο δήμο Ρόδου, την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να ξεκινήσει ο καθαρισμός τους στην περιοχή του Φαληρακίου. Όπως τόνισε ο κ. Καφετζής τα μηχανήματα του δήμου θα ξεκινήσουν να καθαρίζουν τις παραλίες του Φαληρακίου, που βρίσκονται σε «μαύρο» χάλι , αφού οι πρώτοι τουρίστες στην περιοχή θα καταφθάσουν στα τέλη Μαρτίου.

Στην περιοχή του Φαληρακίου έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από παρεμβάσεις και έργα που μπορεί να είναι μικρής κλίμακας εντούτοις θα αλλάζουν προς το καλύτερο την όψη μίας από τις τουριστικότερες περιοχές του νησιού μας , στην οποία και πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς τα τελευταία χρόνια έχει ανακάμψει ο τουρισμός της.

http://12vima.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *