επικαιρότητα

Αποκαλύφθηκαν οι αποστολείς του δέματος στον Σόιμπλε!


Με προκήρυξη που ανέβασαν στο indymedia η «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε
την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου – βόμβα στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.

Στην προκήρυξη αναφέρονται τα εξής:

ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΜΕΣΙΣ [ΠΡΑΞΙΣ 2]

9 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνιση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τον Γενάρη του 2008. Μετά από περισσότερες από 300 επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας που είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταστροφές και τη μεταφορά του φόβου στο στρατόπεδο της εξουσίας. Μετά από περισσότερες από 60 συλλήψεις συντρόφων και άλλων ατόμων, όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν κατηγορηθεί σαν μέλη μας και χιλιάδες χρόνια φυλακής που τους έχουν επιβληθεί. Μετά από τόσες φορές που υπουργοί και αρχηγοί της αστυνομίας δήλωναν στα media ότι έχουν καταφέρει να μας «εξαρθρώσουν» και ότι «η Σ.Π.Φ. τελείωσε».

Μετά από την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ.

…συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.

Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις.

Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας.

Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια.

Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας.

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

Έχουμε ακόμα την οργή…

Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις.

Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα.

Συντροφικούς χαιρετισμούς στις ομάδες άμεσης δράσης της F.A.I. στη Χιλή και στην Ελλάδα για τη συμβολή τους στο Σχέδιο Νέμεσις.Εξεγερτικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της F.A.I. στην Ιταλία και στα αιχμάλωτα μέλη της Σ.Π.Φ. στην Ελλάδα που συνεχίζουν αμετανόητοι…

Εμπρός για τη Μαύρη Διεθνή των αναρχικών της πράξης.

Τίποτα δεν τελείωσε

Όλα συνεχίζονται

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/F.A.I.

Δυναμική επανεμφάνιση της ελληνικής νεοτρομοκρατίας σήμανε συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική μετά την αποκάλυψη ότι εστάλη από την Ελλάδα παγιδευμένο δέμα στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών που είχε παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ως αποστολέας φερόταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ ως διεύθυνση αποστολής αναγραφόταν η διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου στην οδό Ακαδημίας 84 στο κέντρο της Αθήνας. Η σφραγίδα που έφερε το τρομοπακέτο είναι από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αθήνα, ενώ στην εξωτερική πλευρά του δέματος αναγραφόταν: «Γεωργιάδης Σπυρίδων Αδωνης, Νέα Δημοκρατία, Ακαδημίας 84, 10678, Αθήνα, Ελλάδα».

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε χθες το βράδυ: «Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίησή μου από τρομοκράτες είναι συνεχής». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ίσως δεν είναι τυχαίο ότι λίγες ώρες πριν εντοπιστεί το τρομοπακέτο στο Βερολίνο σημειώθηκε έκρηξη στο βιβλιοπωλείο του κ. Γεωργιάδη στην Κηφισιά. Δεν μπορεί να αποκλειστεί δηλαδή να πρόκειται για συντονισμένες ενέργειες.

Στην Αντιτρομοκρατική ξύπνησαν μνήμες από τον Νοέμβριο του 2010 όταν η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» απέστειλε συνολικά 14 παγιδευμένα δέματα σε πρεσβείες στην Ελλάδα αλλά και σε στόχους του εξωτερικού, ανάμεσά τους η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μάλιστα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ είχε κάνει τότε συγκεκριμένη αναφορά στην Ελλάδα και την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», η οποία και περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα ανέλαβε την ευθύνη για τα εν λόγω δέματα.

Η Αστυνομία είχε συλλάβει μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» που βρίσκονταν πίσω από την αποστολή των πακέτων. Φαίνεται, ωστόσο, ότι το φαινόμενο δεν ξεριζώθηκε. Μάλιστα, έχει σημάνει συναγερμός για επανάληψη του φαινομένου του 2010 όταν αποκαλύφθηκε αρχικά ένα τρομοπακέτο και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είχαν σταλεί συνολικά 14. Ετσι, οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση για τυχόν εντοπισμό και άλλων παγιδευμένων δεμάτων, ενώ αναμένεται να δοθούν και σχετικές εντολές για μέτρα ασφαλείας σε πρεσβείες και νευραλγικούς στόχους.

Ενα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η εντολή για την αποστολή της βόμβας στο Βερολίνο να δόθηκε μέσα από τη φυλακή και να εκτελέστηκε από άτομα που στρατολογήθηκαν λόγω της λειψανδρίας των τρομοκρατικών οργανώσεων από τις συλλήψεις των τελευταίων ετών. Σε μία προσπάθεια της Αντιτρομοκρατικής να εντοπίσει την οργάνωση που μπορεί να συνδέεται με το δέμα στον Σόιμπλε θα ζητηθούν από τις γερμανικές Αρχές περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνδεσμολογία του πακέτου. Δεδομένο θεωρείται ότι θα γίνει σύγκριση με τα παγιδευμένα δέματα του 2010.

Το τρομοπακέτο εντοπίστηκε χθες στις 10.00 το πρωί στο Βερολίνο και κινητοποίησε τη γερμανική Αντιτρομοκρατική και τους πυροτεχνουργούς που το εξουδετέρωσαν. Οι συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους για πολλές ώρες, ενώ στη συνέχεια οι γερμανικές Αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές για τον Ελληνα αποστολέα.

PikosApikos.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης