επικαιρότητα

Μνήμες σκανδάλων! Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με τον καραμανλικό (θυμάστε;) Τέλη Παυλίδη!


Με στόχο την ανάδειξη της σημασίας των Ασκληπιείων, τη δημιουργία νέων πολιτιστικών διαδρομών, τη διασύνδεση των Ασκληπιείων με τη διεθνή ιατρική κοινότητα, καθώς και την ενίσχυση της κινητικότητας του μαθητικού, φοιτητικού και επιστημονικού δυναμικού, στο πλαίσιο εκπαιδευτικών ανταλλαγών, «γεννήθηκε» το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών το «Διεθνές Δίκτυο Αρχαίων Ασκληπιείων». Το ιδρυτικό κείμενο για τη σύσταση του «Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων» υπογράφτηκε, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, από τους δήμους Επιδαύρου, Τρικάλων και Κω.

Συγκεκριμένα, η υπογραφή του κειμένου ίδρυσής του έγινε σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στο Υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, Επιδαύρου κ. Κώστα Γκάτζιου και του δημοτικού συμβούλου Κω Αριστοτέλη Παυλίδη, ως εκπροσώπου του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση.

Ποιος είναι πάντως ο Αριστοτέλης (ή χαϊδευτικά, Τέλης) Παυλίδης με τον οποίο επίσης φωτογραφήθηκε ο κ. Αμανατίδης; Είναι ο πρώην υπουργός Αιγαίου της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο 2004-2007 που κατηγορήθηκε για σκάνδαλο δωροδοκίας με τις άγονες γραμμές στα Δωδεκάνησα. Όμως η πρόταση για παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για το αδίκημα της δωροδοκίας απορρίφθηκε από την τότε πλειοψηφία της ΝΔ στη Βουλή, το 2009, καθώς από την ψήφο του κ. Παυλίδη -που από το βήμα της Βουλής κουνούσε επιδεικτικά και το ...δάκτυλο προς την τότε συμπολίτευση- κρινόταν οριακά η κυβερνητική πλειοψηφία των 151 εδρών!


«Η σύμπραξη τριών ιστορικών πόλεων, πανεπιστημίων, των προϊσταμένων των εφορειών αρχαιοτήτων και του Διαζώματος, είναι πάρα πολύ σημαντική, η οποία εγγυάται και την επιτυχία του εγχειρήματος, δηλαδή των ανάδειξη της αρχαίας μας κληρονομιάς ως κοιτίδας του δυτικού κόσμου», δήλωσε σήμερα στον χαιρετισμό του ο κ. Αμανατίδης.

Ο Παρασκηνιακός

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/3/17, 8:40 μ.μ.

    Ανακύκλωση "ψευτοαριστερών" επαγγελμάτων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα