ροή ειδήσεων

Δικηγόρος του Σώρρα: Κρύβεται γιατί δέχεται απειλές για τη ζωή του


«Η ποινή που επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα είναι εξοντωτική και δυσανάλογη με τη βαρύτητα της πράξης του»
δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας.

Ο συνήγορός του υποστήριξε πως θα ήταν «σωστότερο να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση της Δικαιοσύνης και στην εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως «εκείνος αποφασίζει, εγώ είμαι εντολοδόχος δικηγόρος και εκτελώ εντολές στα πλαίσια και στα όρια της εξουσιοδοτήσεως μου».




Ο κ. Νουλέζας δεν αποκάλυψε αν ο Αρτέμης Σώρρας – ο οποίος καταζητείται και διαφεύγει της σύλληψης- βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ενώ τόνισε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν εμφανίζεται είναι επειδή δέχεται σοβαρές απειλές για τη ζωή του, προσθέτοντας συγκεκριμένα πως δύο φορές έχει δεχτεί «επίθεση δολοφονική, δηλαδή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι αρχηγός πολιτικού φορέα και αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχε πάρει τόσο μεγάλη ποινή», τόνισε.

«Αν και δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να απαντήσω και ακόμη κι αν γνώριζα που βρίσκεται δεν θα σας το αποκάλυπτα, σας λεω ότι δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κρύβεται, να είναι φυγόποινος. Θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία αύριο που αφορά την αίτηση αναστολής εκτέλεσης πρωτόδικης καταδικαστικής του άρθρου 7 του κώδικα ποινικής δικονομίας, και δεν εμφανίζεται γιατί δεν είναι απαραίτητη, αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία και επίσης δέχεται απειλές και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του», δήλωσε.
Όπως είπε αν απορριφθεί το αίτημα έφεση αύριο, θα μιλήσει με τον εντολέα του καθώς δεν γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του να παραδοθεί. Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν ξέρει αν βρίσκεται στο εξωτερικό, τονίζοντας πάντως ότι «στις 17 και 18 του μηνός που επικοινώνησα με τον κ. Σώρρα και μου χορήγησε την εξουσιοδότηση για να ασκήσω έφεση δεν έλειπε στο εξωτερικό».



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *