ροή ειδήσεων

Υπάλληλος του Δήμου Καλυμνίων βρήκε τσάντα με χρήματα και έγγραφα και άμεσα την παρέδωσε στο Λιμεναρχείο


Η Ευαγγελία Λελέκη ,εργαζόμενη στο Δήμο Καλυμνίων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, βρήκε μία τσάντα στο χώρο μπροστά από το κτίριο του Ναυτικού Μουσείου,όπου εκτελούσε καθαριότητα, την οποία παρέδωσε άμεσα στο Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Η τσάντα περιείχε χρηματικό ποσό 250 ευρώ, ταυτότητα,προσωπικά έγγραφα ,βιβλιάρια υγείας και άλλα αντικείμενα.

Το Λιμεναρχείο άμεσα αναζήτησε την ιδιοκτήτρια της τσάντας στην οποία και την παρέδωσε.

Το περιστατικό συνέβη προ 10ημέρου περίπου και αναφέρθηκε κατά τη συνεδρίαση του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου 28 Μαρτίου 2017,από το Δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Μουσελλή.

Ο Μανώλης Μουσελλής εξήρε την πράξη της υπαλλήλου του Δήμου, τονίζοντας μάλιστα ότι η συγκεριμένη υπάλληλος εργάζεται 4 μήνες, χωρίς να έχει ακόμη πληρωθεί, για γραφειοκρατικούς λόγους.Μάλιστα ζήτησε την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής για να τακτοποιηθεί άμεσα το θέμα.

Παραθέτουμε παρακάτω αυτούσια την τοποθέτηση του Μανώλη Μουσελλή:

Κυρίες κ κύριοι συνάδελφοι έλαβα τον λόγο γιατί αισθάνομαι την υποχρέωση ως πολίτης αυτού του τόπου αλλά και ως μέλος του δημοτικού μας συμβουλίου να εγκωμιάσω μια πράξη τιμής, για μια συμπολίτης μας που είναι και υπάλληλος του Δήμου μας.

Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή δύσκολη από κάθε άποψη, η ανέχεια, η απαξίωση και άλλα δεινά μαστίζουν τις κοινωνίες μας. Δυστυχώς πλέον τ΄ αυτονόητα δεν είναι και δεδομένα και ως εκ τούτου όταν γίνονται πράξεις τιμητικές οφείλουμε να τις αναδεικνύουμε και να τις εγκωμιάζουμε, ιδιαίτερα δε για εμάς εδώ, όταν πρόκειται και για μια υπάλληλο του Δήμου μας.

Η κυρία Λελέκη Ευαγγέλια μια νέα υπάλληλος του δήμου μας, με εγνωσμένης εργατικότητας και αποδοτικότητας εργαζομένη στην υπηρεσία καθαριότητας, βρήκε και παρέδωσε στο λιμεναρχείο μια τσάντα συμπολίτη μας με έγγραφα και χρήματα.

Όλοι μας την γνωρίζουμε την Ευαγγελία και ξέρουμε πόσο σκληρά εργαζομένη γυναίκα και μάνα είναι. Με την κίνηση της αυτή, μας ανέδειξε την αξιοπρέπεια και την τιμιότητα της. Βέβαια αυτό θα λάβει ενδεχομένως (όχι όμως για εκείνη) άλλες διαστάσεις εάν μάθετε ότι η κυρία αυτή παραμένει εδώ και τέσσερις μήνες απλήρωτη. Αυτό το λέω ζητώντας την παρέμβαση του Δημάρχου για επίλυση του θέματος.

Κλείνω με τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ευαγγελία και τις ευχαριστίες μου ως Δημοτικός σύμβουλος που κατά κάποιο τρόπο εποπτεύει τις δημοτικές υπηρεσίες.

http://kalymnos-news.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *