ροή ειδήσεων

Φρίκη στη Ρόδο: «Μπήκε με κλειδί στο σπίτι μου και με βίασε»


Η υπόθεση του 30χρονου, ο οποίος πριν από έξι μήνες μπήκε στο σπίτι 60χρονης στην πόλη της Ρόδου και τη βίασε, θα εξεταστεί εντός της ημέρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.


Ο φερόμενος δράστης κατά τη σύλληψή τον Σεπτέμβριο του 2016 είχε ισχυριστεί, ότι το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν στο Άγιο Όρος και μερικές ημέρες πριν από το περιστατικό πήρε το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά για να μεταβεί στο νησί του, στην Κω. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όμως τον πήρε ο ύπνος και τελικά κατέβηκε στο λιμάνι της Ρόδου.


Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 τα ξημερώματα, έχοντας παρακολουθήσει την 60χρονη μέχρι το σπίτι της, βρήκε το κλειδί που εκείνη έκρυβε εξωτερικά της οικίας της και αφού μπήκε μέσα, τη βίασε.

Η 60χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Τελικά αργά το βράδυ, ο 30χρονος επέστρεψε στο σπίτι της 60χρονης, όπου και συνελήφθη!

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 30χρονος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και φιλοξενείται στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού.

newsbomb.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *