ροή ειδήσεων

Άσκησε έφεση ο... άφαντος Σώρρας


Ζητά να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή


Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Αρτέμης Σώρρας είναι καλά στην υγεία του, παραμένει ήρεμος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αθώος τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του

Έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα κατέθεσε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Βασίλης Νουλεζας. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, για την οποία ο δικηγόρος κ.Νουλεζας θα καταθέσει έφεση αύριο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλεζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».

Η εξέλιξη αυτή ήταν απολύτως αναμενόμενη όπως είχαμε προϊδεάσει από το πρωί της Δευτέρας στο protothema.gr. Ειδικότερα όπως αναφέραμε στο ρεπορτάζ, ο Αρτέμης Σώρρας, όπως θα έκανε κάθε φυγόποινος, θα κατέθετε μέσω του δικηγόρου του έφεση και αίτηση αναστολής και θα παρέμενε κρυμμένος μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση αναστολής, ώστε να αποφύγει έστω προσωρινά τα σίδερα της φυλακής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Αρτέμης Σώρρας είναι καλά στην υγεία του, παραμένει ήρεμος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αθώος τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσω του δικηγόρου του κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα», τονίζοντας ότι δικάστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, ο οποίος παρίστατο σε άλλη δίκη.



Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου του...




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *