ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Η ατάκα του Καραμανλή που «πάγωσε» τη Ντόρα


Δεν μάσησε τα λόγια του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην συνάντηση που είχε με την Ντόρα Μπακογιάννη μετά από αίτημα της τελευταίας.

Όπως γράφει ο Βηματοδότης, το ραντεβού κλείστηκε την προηγούμενη ημέρα και η Ντόρα θέλησε να δει τον πρώην πρωθυπουργό ώστε να «αδειάσει» τον κ. Καμμένο για τους ισχυρισμούς του ότι είναι υπέρμαχος του καραμανλισμού.

Ο πρώην πρωθυπουργός άκουσε το αίτημα της Ντόρας ψύχραιμα και λέγεται ότι είπε: «Ας έρθει, άλλωστε ο Καμμένος δεν έχει καμία σχέση μαζί μας και την πολιτική μας».

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι τα όσα είπε ο Κώστας Καραμανλής όταν η Ντόρα άρχισε να λέει τα «παράπονά της» ότι δηλαδή δεν πρέπει να αφήσουν τον Καμμένο να οικειοποιηθεί τον καραμανλισμό.

Ο κ. Καραμανλής γύρισε και της είπε με αρκετό σοβαρό ύφος: «Ακουσε, Ντόρα. Ο Καμμένος κάνει αυτά που κάνει επειδή βρίσκει χώρο και τα κάνει». Πάγωσε προς στιγμήν η Ντόρα γιατί γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε να πει ο πρώην πρωθυπουργός. Οτι δηλαδή αφού οι άλλοι στη ΝΔ δεν υπερασπίζονται το έργο του, βρίσκει χώρο ο κ. Καμμένος και το κάνει.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *