επικαιρότητα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΥ


Υπό την καθοδήγηση και την τρομοκρατία της εργοδοσίας, οι εκλογές στο σωματείο

Κάτω από συνθήκες νοθείας, τρομοκρατίας και υπό την ευθεία καθοδήγηση της ίδιας της εργοδοσίας διενεργούνται οι εκλογές του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρόδου. Αυτό καταγγέλλει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Οικοδόμων Ρόδου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου η πλειοψηψούσα παράταξη κατέθεσε εκατοντάδες νέες εγγραφές, που στην ουσία προέρχονταν όχι από εργαζόμενους που ζητούσαν να γίνουν μέλη οι ίδιοι, αλλά από λίστες προσωπικού μεγαλοεργολάβων. Ο ακριβής αριθμός, το τελικό μητρώο το οποίο υποτίθεται πως έκλεισε την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, καθημερινά αυγάταινε, φτάνοντας σε διπλάσιο αριθμό.

Η σημερινή πρώτη ημέρα των αρχαιρεσιών πραγματοποιείται στο εργοτάξιο του νέου ξενοδοχείου του μεγαλοξενοδόχου Χατζηλαζάρου.

Η απερχόμενη πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, σε συνεργασία με στελέχη της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου και παρουσία του ίδιου του προέδρου του ήρθε σε ευθεία συνεννόηση με τον ίδιο το μεγαλοξενοδόχο και τα στελέχη του αλλά και τους μεγαλοεργολάβους που έχουν αναλάβει έργα σε αυτό και σε άλλα εργοτάξια στην περιοχή.

Έτσι, οι εργαζόμενοι προσέρχονται στο εργοτάξιο και ψηφίζουν αφού βέβαια πρώτα περάσουν από κοντέηνερ όπου τους μοιράζονται ψηφοδέλτια παρουσία του ίδιου του προσωπάρχη του μεγαλοξενοδόχου. Τα ίδια τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου παράλληλα τους φωνάζουν να κάνουν γρήγορα για να επιστρέψουν στη δουλειά.

Η ταυτοποίηση όσων προσέρχονται να ψηφίσουν γίνεται όχι με τα έγγραφά τους (ταυτότητα - διαβατήριο κλπ), αλλά με φωτοτυπίες που τους έχει μοιράσει η εργοδοσία από το αρχείο της.

Η δικαστικός αντιπρόσωπος όταν έγινε παρέμβαση τα μέλη της ΔΑΣ για όλα αυτά, τους έκανε και παρατήρηση να μην παρακωλύουν τη διαδικασία!

Να πως εξασφαλίζονται οι πλειοψηφίες για τις οποίες κοκορεύεται ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.

Οι οικοδόμοι να σηκώσουν ανάστημα, να τους γυρίσουν την πλάτη!

Να στηρίξουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ».

902.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: καντε κατι με τις αδεσποτες γατες στον αρχαολογικο της Ατταβυρου και στις καλαμιες πιο πανω
2-3 τρελες εχουν κανει την γειτονια εκτροφειο γατων 30 40 ισως 50
ο σταφυλοκοκος θα γινει κορονοιος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά