ροή ειδήσεων

ΕΠΙΣΗΜΩΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ "ξεπλένει" τον Καραμανλή και τον Μεϊμαράκη...


Τα πράγματα είναι πια τόσο καθαρά, όσο ποτέ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπλένει Καραμανλή με ανταλλάγματα
Ο Καραμανλής στηρίζει πια στα φανερά Τσίπρα ( Λες και δεν το ξέραμε)
Ο Μητσοτάκης δέσμιος και ανήμπορος ξεπλένει Καραμανλή και τις αμαρτίες του , καταπίνοντας τον βρώμικο ρόλο του δεύτερου
Η Καραμανλική λαϊκοδεξιά , σαν δεξιός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ , υπονομεύει τον Μητσοτάκη , εκβιάζοντας τον με προειδοποιητικά πυρά αλά Μεϊμαράκη , Παπακώστα και λοιπών αστέρων
Αυτό το κουβάρι ποιος θα το ξεμπλέξει;
--------------------------------------------------------------

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Documento o κ. Τσίπρας μιλά για την εν εξελίξει διαπραγμάτευση και διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρχουν πρόσθετες επιβαρύνσεις, αλλά ένα πακέτο μέτρων θετικών και αρνητικών, με μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο, χωρίς δηλαδή ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητας.
Ερωτηθείς για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον κατηγορεί ότι «για άλλη μια φορά επέλεξε να βάλει όλα τα λεφτά του στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, αδιαφορώντας για το αν αυτό σήμαινε ταυτόχρονα και αποτυχία της χώρας. Τα έπαιξε όλα και έχασε ξανά. Το ίδιο άλλωστε είχε κάνει και πέρυσι τον Μάη. Αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».
Αντίθετα, για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, αναγνωρίζει ότι
«παρά τα λάθη του, οι όροι με τους οποίους πολιτεύτηκε και το κοινοβουλευτικό ήθος του δεν συγκρίνονται με αυτό της ηγεσίας που τον διαδέχθηκε».
Ο πρωθυπουργός απονέμει τα εύσημα και στον τέως πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολος αντίπαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και το απέδειξε στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015. Πήρε μια ΝΔ διαλυμένη και κατάφερε αποτέλεσμα μεγαλύτερο από αυτό του Σαμαρά. Έχει μια λαϊκότητα και την πολιτική ευφυΐα να αντιλαμβάνεται το κλίμα. Η στάση που κράτησε στις εκλογές μάς δυσκόλεψε πολύ γιατί θόλωνε τις διαχωριστικές γραμμές. Ευτυχώς για εμάς με τον σημερινό αρχηγό της ΝΔ δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα», καταλήγει.

Ερωτηθείς για τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, υποστηρίζει πως «είναι επιτυχημένη παρά τις αναντίρρητες ιδεολογικές διαφορές μας». «Και σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα τους ΑΝΕΛ ακροδεξιό κόμμα», διευκρινίζει.
Για την προοπτική, τέλος, συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει: «Έχω πει πολλές φορές ότι προϋπόθεση οποιασδήποτε συζήτησης με το ΠΑΣΟΚ είναι η απαλλαγή αυτού του ιστορικού χώρου από το πολιτικό προσωπικό που προσέβαλε τον ελληνικό λαό, που χρησιμοποίησε την εξουσία του με όρους ατομικής ιδιοτέλειας».

Kyriakos Melas


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *