ροή ειδήσεων

«Χρυσή» η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου


Στην κορυφή της Ευρώπης η ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου.

Μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Ελληνίδα αθλήτρια κατάκτησε και την κορυφή της Ευρώπης.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στη διοργάνωση της Βραζιλίας ήταν το μεγάλο φαβορί και το απέδειξε στη διάρκεια του αγώνα. Μετά το ασημένιο μετάλλιο που είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια στην Πράγα κατάφερε να φτάσει και στην κορυφή της Ευρώπης με άλμα στα 4.85μ, βελτιώνοτας την κορυφαία εφετινή επίδοση στην «Γηραιά Ήπειρο».

Η 27χρονη Στεφανίδη, ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 5.55μ τα οποία υπερέβη με την 2η προσπάθεια, συνέχισε στα 4.65μ (με την πρώτη), όπως έκανε και η Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ η οποία πέρασε και τα 4.70μ, καθώς και τα 4.75μ (όλα με την πρώτη προσπάθεια), ύψη που η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ άφησε για να δοκιμάσει στα 4.80μ.

Στη συνέχεια ρίσκαρε και κατάφερε να υπερβεί το ύψος που η Ρίζιχ, αφού απέτυχε, άφησε με τη σειρά της για τα 4.85μ, τα οποία υπερέβη τελικά μόνο η Στεφανίδη.

Στη συνέχεια δοκίμασε και στα 4.91μ για να σημειώσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ (το έχει η ίδια με 4.90μ), αλλά έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.


Συγχαρητήρια από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συγχαρητήριο τηλεγράφημά του αναφέρει : Η νέα χρυσή διάκρισή σας αποτελεί εμβληματική, κυριολεκτικώς, επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου σας. Συνδυαζόμενη δε με το γενικώς αναγνωρισμένο ήθος σας, συνθέτει ένα πραγματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά αλλά και μια ουσιαστική συμβολή στην στήριξη του κύρους της Πατρίδας μας μέσα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Θερμά συγχαρητήρια.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο twitter


Μητσοτάκης: Συνέχισε να κατακτάς τους αιθέρες

Με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε μία φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας με την ελληνική σημαία και έγραψε την εξής λεζάντα: «Συνέχισε να κατακτάς τους αιθέρες. Μας δείχνεις το δρόμο της επιτυχίας. Μας κάνεις υπερήφανους #Κατερίνα Στεφανίδη».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *