ροή ειδήσεων

Η κακή κατάσταση του δρόμου, αλλά και η έλλειψη φωτισμού, αποτέλεσαν αιτία για να τραυματιστεί μια γυναίκα στην Κρεμαστή

Η κακή κατάσταση του δρόμου, αλλά και η έλλειψη σωστού φωτισμού, αποτέλεσαν αιτία για να τραυματιστεί, σήμερα το βράδυ, ευτυχώς ελαφρά, μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κρεμαστή.


Φυσικά, πρόκειται για μια «ιστορία», η οποία παρά το γεγονός ότι είναι γνωστή σ΄ όλους τους αρμόδιους,, δυστυχώς εξακολουθεί να μην απασχολεί κανέναν.


Συγκεκριμένα, αρκετοί δρόμοι της Κρεμαστής, ενώ βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επισημανθεί,από τους κατοίκους, το απαράδεκτο αυτό γεγονός, εν τούτοις «φωνή βοώντος...»!

Έτσι, και σήμερα! Η ηλικιωμένη γυναίκα περνώντας από την οδό 31ης Μαρτίου, έπεσε σε κάποια λακκούβα, μ΄ αποτέλεσμα να χτυπήσει και στο κεφάλι, ευτυχώς όχι σοβαρά, απ΄ ότι μας είπαν κάποιοι που έτρεξαν για να την βοηθήσουν και να την μεταφέρουν στο σπίτι της.




Καλό, λοιπόν, θα είναι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου να ρίξουν καμιά ματιά καιστην Κρεμαστή, που από πρωτεύουσα Δήμου κατάντησε... κατσικοχώρι!

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *