ροή ειδήσεων

"Απέδρασε" με γκολ στις καθυστερήσεις από τη Ρόδο ο Εργοτέλης!


Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου ο Εργοτέλης έχανε στο ημίχρονο του από τον Ιάλυσο, οι "κιτρινόμαυροι" βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με γκολ - πέναλτι του Κατσικοκέρη στο 92' έφυγαν με το "διπλό" από τη Ρόδο.

Είχε αρκετές αγωνιστικές να "χτυπήσει" στις καθυστερήσεις και το έκανε ξανά ο Εργοτέλης! Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κατσικοκέρη στο 92' ο Εργοτέλης έκανε την ανατροπή και επικράτησε με σκορ 1-2 του Ιάλυσου στη Ρόδο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά καλό ρυθμό με τον Ιάλυσο να είναι εκείνος που έχασε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μπαρόζο να κάνει το σουτ εξ’ επαφής μετά από γύρισμα του Σπάρταλη στο 7’, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.

Η απάντηση του Εργοτέλη στις ευκαιρίες δεν άργησε να έρθει καθώς ο Μισέλ έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από κόρνερ του Λεάλ στο 9’ με την μπάλα να καταλήγει και πάλι άουτ.

Οι “κιτρρινόμαυροι” απείλησαν εκ νέου στο 13’ με τον Κατσικοκέρη να κάνει το σουτ μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια και τον Χειμωνέττο να αποκρούει με δυσκολία.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε μέχρι το 45’ όταν και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Ο Αχείμαστος σέντραρε από τα αριστερά ο Χατζηφούντας έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Βασιλειάδη για το 1-0, που αποτέλεσε και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά και απείλησε μόλις στο 46’ με τον Σερτζίνιο να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον Χειμωνέττο να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 53’ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Εργοτέλη καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παφιάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Βελλίνη.

Και τελικά με παίκτη παραπάνω και την πίεση να αυξάνεται οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σκόρερ τον Μπάτζιο στο 61’ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σερτζίνιο.

Μετά την ισοφάριση ο Εργοτέλης πίεζε συνεχώς για την ανατροπή, όμως δεν τα κατάφερνε μέχρι την φάση του 92ου λεπτού. Τότε ο Βελλίνης έκανε το σουτ, ο διαιτητής είδε χέρι του Ρίκκα και έδωσε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Ιάλυσου.

Το πέναλτι ανέλαβε ο Κατσικοκέρης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Χειμωνέττου και χαρίζοντας τη πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του στην τελευταία φάση του αγώνα!

Έτσι ο Εργοτέλης κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τη Ρόδο και να περάσει προσωρινά πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του 4ou ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Συνθέσεις:

Ιάλυσος (Μάρκος Στεφανίδης): Χειμωνέττος, Αλιατίδης, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (76' Νιφαδόπουλος), Χατζηφούντας (86' Κρεκούκιας), Ρίκκα, Μπαρόζο (59' Στουλάς), Καρπαθάκης

Εργοτέλης (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (84' Ρουσάκης), Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο, Γκοτσούλιας (50' Βελλίνης), Κατσικοκέρης, Λεάλ (46' λ.τρ. Μίνγκας), Καϊμακαμούδης

sporfm.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *