ροή ειδήσεων

ΓΓΒ: Κίνδυνος διαρροής αερίου σε κουζίνες Bosch και Pitsos

Για κίνδυνο διαρροής αερίου από κουζίνες των εταιρειών Bosch και Pitsos προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει συσκευές που έχουν κατασκευαστεί από το 2006 έως το 2011 να ελέγξουν αν η συσκευή τους περιλαμβάνεται στις προβληματικές...


Σύμφωνα με την ΓΓΒ, τα συγκεκριμένα προϊόντα ενδέχεται να παρουσιάζουν βλάβη στο εξάρτημα σύνδεσης αερίου. Κατά συνέπεια, μπορεί να προκληθεί διαρροή αερίου, ενώ, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, ενδεχομένως υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Οι κάτοχοι ελεύθερων κουζινών αερίου των εταιρειών Bosch και Pitsos μπορούν να ελέγξουν αν η συσκευή τους έχει πρόβλημα καλώντας στο 18182 ή να ελέγξουν τα σχετικά στοιχεία της συσκευής τους στο www.gascookingsafety.com

Για την αποφυγή κινδύνου, οι κάτοχοι επηρεαζόμενων συσκευών θα πρέπει να απενεργοποιήσουν την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης αερίου.

Σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής θα γίνει δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξουσιοδοτημένο τεχνικό του service στην κατοικία του κατόχου.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *