ροή ειδήσεων

CITY PLAZA! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών...


Επειδή ανεβήκαμε επίπεδο, μετά την μεταφορά των 127 προσφύγων από το κτίριο του ΕΕΣ, που ήταν σε κατάληψη και την άδειασαν χθες, στο City Plaza.
Εχουμε καταλάβει ότι το City Plaza χρησιμοποιείται ως κρατική δομή φιλοξενίας προσφύγων, ερήμην της ιδιοκτησίας και καταπατώντας κάθε νόμο και συνταγματικό δικαίωμα, με καλοπληρωμένους κρατικούς υπαλλήλους και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ μέσω της γερμανικής ΜΚΟ Medico και άλλων διεθνών θηριωδών και ντόπιων ΜΚΟ, ή να κάνω και κακά μου;
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών! Με πολλά δις μαύρο χρήμα! Ποιός Ακης, ποιά εξοπλιστικά, ποιά υποβρύχια που γέρνουν!
Σαν το σκάνδαλο City Plaza κανένα!
Και φυσικά το καλοκαίρι που με πληροφορούσαν ότι άνθρωποι του Μουζάλα συσκέπτονταν συχνά πυκνά τον Γιαννόπουλο μέσα στο City Plaza και συσκέπτονταν με θέμα την διαμόρφωση του City Plaza σε κέντρο δράσεων, δεν πήγαινε ο νους μου ότι συντόνιζαν άλλες 20 τουλάχιστον καταλήψεις ιδιωτικών κτιρίων, με τον ίδιο σκοπό. Εκ του αποτελέσματος τεκμαίρεται το μεγαλοφυές σχέδιο Μουζάλα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού με παράλληλη άλωση περιουσίας καταχρεωμένων απ τα μνημόνια ιδιωτών με αριστοτεχνικό τρόπο!
Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα της κατάληψης που κατέβηκα στο ξενοδοχείο και με υποδέχθηκαν Γιαννόπουλος και Ανδρουλιδάκης προπηλακίζοντάς με χυδαία, που μου είπαν μ ένα στόμα μια φωνή: δεν δικαιούσαι να έχεις περιουσία αφού χρωστάς στο δημόσιο! Τους απάντησα λοιπόν ότι τα χρέη μου είναι καθαρά και μόνο μνημονιακά, πριν δεν χρώσταγα ποτέ τίποτα και εν πάσει περιπτώσει ποιοί είναι αυτοί που θα κρίνουν αν και τι δικαιούμαι; Εκπρόσωποι της Μέρκελ και του Σόϊμπλε; Και γέλασαν βροντερά οι έμμισθοι επαναστάτες του κώλου.
Κυρίε Μουζάλα βγάλτε το payroll του υπουργείου σας στην δημοσιότητα, να δούμε κάτι που θέλουμε!
Κυρίε Τόσκα γιατί δεν αφήνετε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της; Σήμερα κατήγγειλαν ότι τους έχουν δέσει τα χέρια και δεν τους αφήνουν να επέμβουν στις καταλήψεις. Ποιοί και γιατί;
Η ανάρτηση είναι δημόσια, βρίστε όσο θέλετε, εγώ δεν το βουλώνω.

Aliki Papachela


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/3/17 22:03

    Και εδω στην Ροδο γυρνανε καποιοι περίεργοι και ρωταν για σπιτια που ειναι εγκατελειμενα και αν τους ρωτησει καποιος τι ψαχνουνε λενε οτι ειναι απο την στατιστικη υπηρεσια κατοικιων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *