ροή ειδήσεων

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας»: Εισπρακτικό ρεκόρ για την ταινία της Disney


Η νέα μεταφορά της ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1991 «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» μάγεψε το κινηματογραφόφιλο κοινό, αποδεικνύοντας πως η πραγματική ομορφιά βρίσκεται στην ψυχή, καθώς σημείωσε εισπράξεις 350 εκατομμυρίων δολαρίων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο- βραβευμένος με Όσκαρ – Μπιλ Κόντον βασίστηκε σε μια από τις πιο συμβολικές ιστορίες αγάπης, στο κλασικό παραμύθι της Γκαμπριέλ – Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλνέβ, και δημιούργησε ένα μιούζικαλ φαντασίας, μια εντυπωσιακή υπερπαραγωγή από τη Disney, που προβάλλεται και σε τρισδιάστατη εκδοχή.





Μόνο στις αμερικανικές αίθουσες η ταινία έκανε εισπράξεις 170 εκατομμύρια δολάρια, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τον προϋπολογισμό της σε μερικές μόλις ημέρες, ενώ έκανε και το έβδομο καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών. «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» άφησε πίσω της την ταινία «Kong: Η Νήσος του Κρανίου» που βρέθηκε στη δεύτερη θέση με εισπράξεις, στην Αμερική, 28,9 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής της. Στη χώρα μας, η ταινία έκοψε 57.900 εισιτήρια σε 228 αίθουσες προβολής.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *