ροή ειδήσεων

413 μόνιμοι σε νοσοκομεία, δήμους και υπουργεία



Σε 413 ανέρχονται οι μόνιμες θέσεις εργασίας για προσωπικό με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Οι 357, οι οποίες αφορούν το υπουργείο Πολιτισμού, τους ΟΤΑ και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, έχουν μόλις εγκριθεί και διανύουν το στάδιο της τελικής μορφοποίησης.


Νέο προσωπικό θα προσληφθεί για τη φύλαξη αρχαιολογικών χώρων και μουσείων τη θερινή περίοδο

Πρόκειται, σύμφωνα με ενημέρωση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγας Γεροβασίλη, για 200 μόνιμες προσλήψεις στην ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, η οποία θα εκδοθεί το προσεχές δίμηνο από το ΑΣΕΠ μαζί με ακόμα 15 κενές οργανικές θέσεις ΠΕ Πολιτιστικής Διαχείρισης.


Επίσης εγκρίθηκαν 82 οργανικές θέσεις σε 28 μικρούς δήμους, όπως η Κάσος, η Αντίπαρος, η Αστυπάλαια, η Θάσος, η Θήρα, η Κάλυμνος, τα Κύθηρα, η Κως, οι Λειψοί, η Μήλος, η Μύκονος, οι Οινούσσες και η Πάτμος.

Τριάντα θέσεις αορίστου χρόνου θα προκηρύξει η ΑΑΔΕ, εκ των οποίων η πλειονότητα στην ειδικότητα ΠΕ Πληροφορικής. Στην εν λόγω ειδικότητα αντιστοιχούν και οι τρεις θέσεις ειδικών κατηγοριών του Νόμου 2643/1998, και συγκεκριμένα ΑμεΑ, πολυτέκνων και τριτέκνων.

Προθεσμίες
Στο μεταξύ, ξεκινά την επόμενη Τετάρτη, 26 Απριλίου, η υποβολή αιτήσεων στην προκήρυξη 4Κ/2017 για 70 θέσεις αορίστου χρόνου στην ΕΥΑΘ, την πρώτη όπου εφαρμόστηκε ο Νόμος 4440/2016 περί διασφάλισης ισότιμης συμμετοχής στο σύστημα προσλήψεων με ποσοστό 15% των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.


Εως τις 25 Απριλίου θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής για δώδεκα θέσεις ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτών και Ειδικών Θεραπευτών αορίστου χρόνου στη Μονάδα Απεξάρτησης Τοξικομανών 18 ΑΝΩ.

Οσο για το Αιγινήτειο θα καλύψει -μέσω ΑΣΕΠ- τέσσερις οργανικές θέσεις γιατρών με τριετή θητεία, εκ των οποίων μία για Ειδικό Σύμβουλο Αναισθησιολόγο και τρεις με ειδικότητα Ψυχιάτρου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *