ροή ειδήσεων

Ρέθυμνο - Κολοσσός Ρόδου 69-55



Το Ρέθυμνο επικράτησε με 69-55 εντός έδρας του Κολοσσού Ρόδου και πέρασε με 2-1 νίκες στον δεύτερο γύρο των πλέι - οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Επόμενη αντίπαλος των Κρητικών είναι η ΑΕΚ.


Πρώτοι σκόρερ των νικητών οι Γιαννόπουλος και Λέμον που είχαν από 20 πόντους έκαστος, ενώ για τους φιλοξενούμενους 15 πέτυχε ο Βασιλόπουλος και από 10 οι Ρέντικ και Άχονεν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πάρα πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκαν 22-9, βάζοντας τα θεμέλια της νίκης.

Ο Κολοσσός όμως ήταν πιο εύστοχος στην δεύτερη περίοδο και μπήκε ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας στους πέντε πόντους για το 37-32 του ημιχρόνου.

Παρόμοια η εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να είναι κοντά στο σκορ, αλλά τους γηπεδούχους να διατηρούν ισχνό προβάδισμα πέντε πόντων (52-47).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ένωση με μειονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 22-9, 37-32, 52-47, 69-55.

Ρέθυμνο (Βετούλας): Άρνολντ 14 (1), Φιτζπάτρικ 3 (1), Σάφτενααρ, Τάλτον 10 (2), Λέμον 20, Κώττας, Ραζής, Χριστοδούλου, Καμπερίδης, Παναρετάκης 2, Θεοδωρίδης, Γιαννόπουλος 20 (3)

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Ρέντικ 10, Σαλούστρος 5 (1), Άχονεν 10 (2), Βασιλόπουλος 15 (1), Χολ 2, Λιάπης, Τσούκου, Γεωργαλλής, Ρέλεφορντ 4, Αγγελάκος, Παπαδάκης, Γουότσον 9

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *