ροή ειδήσεων

Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo Ρόδος 2017



Υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου τελεί το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo Ρόδος 2017.

Σε πρόσφατη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντο (ETU) Σάκης Πραγαλός και ο γενικός γραμματέας της ETU και πρόεδρος της ΔΟΑ, Μιχάλης Φυσεντζίδης είχαν ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, να τεθεί υπό την αιγίδα του η διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο, στις 5-6 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Ρόδου, σε τελετή που είχε γίνει τον Μάρτιο, κατά την οποία του είχε απονεμηθεί το χρυσό μετάλλιο τιμής της πόλης και αντίγραφο του κλειδιού της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 1ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Taekwondo θα σταλεί από τη Ρόδο και ένα «ηχηρό» μήνυμα για την ειρήνη. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό και η Οργανωτική Επιτροπή, σε συνεργασία με το Peace & Sport, θα πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη White Card campaign, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης της διοργάνωσης, την Πέμπτη 4 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ.

Οι μετέχοντες στην Τελετή αλλά και οι θεατές θα μπορούν να ενταχθούν στην αναμνηστική φωτογραφία της καμπάνιας, που θα στείλει ένα μήνυμα ειρήνης μέσω του αθλητισμού.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo Ρόδος 2017 στα ακόλουθα links:


https://www.worldtaekwondobeach2017.com/
https://www.facebook.com/worldtaekwondobeach2017
https://www.instagram.com/worldtaekwondobeach2017/
#WTBC2017

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *