ροή ειδήσεων

Ήταν άσκηση, αν ήταν φωτιά;



Σήμερα (Τρίτη 25/4) το πρωί κατά τις 9.10 σημειώθηκε ένα περιστατικό που δεν μας τιμάει ως πολίτες και ως «σύγχρονη» πόλη. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου είχε προγραμματίσει άσκηση ετοιμότητας αλλά με το έναυσμα που δόθηκε τα τρία μεγάλα αυτοκίνητα που συμμετείχαν μπλοκαρίστηκαν με το «καλημέρα». Αιτία? Η λάθος στάθμευση αυτοκινήτων μεταξύ του Δημαρχιακού μεγάρου και του κτιρίου που στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Οι σειρήνες των οχημάτων της ΠΥΡ ήχησαν και περίπου μετά από πέντε λεπτά εμφανίστηκε ο ένα οδηγός που μετακίνησε το αυτοκίνητο του και τα πυροσβεστικά μπόρεσαν να ξεκινήσουν την άσκηση τους, το έτερο αυτοκίνητο που ήταν και η βασική αιτία του συμβάντος, είχε δεχτεί ήδη κλήση για την λάθος-παράνομη στάθμευση του και στην συνέχεια του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες από τα αρμόδια όργανα.

Ωστόσο, θα έλεγα ότι έγινε μια αμέλεια, το συγκεκριμένο όχημα παρέμεινε εκεί στην ίδια θέση και δεν το φόρτωσε ο γερανός ώστε να ελευθερώσει το «πέρασμα της Κασσάνδρας» που βρήκαν μπροστά τους τα πυροσβεστικά αυτοκίνητα. Φάνηκε για ακόμα μια φορά το πρόβλημα που υπάρχει με την μετακίνηση των αυτοκινήτων της πυροσβεστικής στο κέντρο της πόλης μας.

Συνεχίζουμε να απορούμε και να ερωτούμε όλους τους εμπλεκομένους στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ, πότε θα στεγαστεί εκτός πόλεως η ΠΥΡ Ρόδου για να κάνει γρήγορα και έγκαιρα τις πολύτιμες επεμβάσεις της, γιατί είναι γνωστό πως κάθε λεπτό που χάνεται είναι πολύτιμο για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΙΑ. ΑΥΡΙΟ?

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/17 00:32

    Λεπτομερειες....οι Ροδιτες ειναι απο αλλο πλανητη...η οδηγικη παιδεια ειναι αγνωστη εννοια γι αυτους...μονο τα φραγκα σκεφτονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς την μηδαμινή οδηγική παιδεία των ροδιτών, υοθετούν άμεσα και όσοι έρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/17 11:08

      ανάγωγε πανωμερίτη!!! χαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/4/17 12:06

      Όταν υπάρχει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και κλείνεις δρόμο σε όχημα άμεσης ανάγκης είτε ασθενοφορο ειτε πυροσβεστικά είτε αστυνομικό είναι ποινικό αδίκημα και να εύχεσαι εξαιτίας του γεγονότος αυτού και της καθυστέρησης του οχήματος άμεσης ανάγκης να μην υπάρξει απώλεια ζωής.. ...σε εκείνη την περίπτωση θα βγουν οι ρέγγε στη επιφάνεια της θάλασσας και θα σε κλαίνε όλες μαζί.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/17 10:18

    Σε όλες τις πολιτισμενες πόλεις, η πυροσβεστική είναι στο κέντρο της πόλης για να μπορεί να επεμβαίνει άμεσα στα περιστατικά!!
    Τι μανία είναι αυτή τον τελευταίο καιρό και θέλετε να πάει η πυροσβεστική στο τσαιρι?? Εύχομαι να μην πιάσει ποτέ κανενός το σπίτι ή το αυτοκίνητο φωτιά, τότε , όμως, καταλαβαινεις​ ότι και το δευτερόλεπτο έχει μεγάλη σημασία.
    Δεν φταίει η πυροσβεστική, που κάποιοι ανίδεοι οδηγοί παρκάρουν όπου γουστάρουν και δεν υπάρχει γερανός να μαζεύει τα κωλοαυτοκινητα τους. Στην τελική, αν υπάρξει επείγον περιστατικό, ας σπρώξουν τα οχήματα της πυροσβεστικής κανένα αμάξι, δεν πειράζει, μπας και βάλουν μυαλό αυτοί οι εγκληματίες οδηγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/4/17 11:06

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΡΟΔΙΤΗΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΝΟΜΕΡΙΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΟΝΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/17 11:32

    Το ίδιο ακριβώς έζησα πριν 1 μήνα στην αλεξ.διακου όταν αμάξι μπλόκαρε το λεωφορείο μπροστά μας για 30 -40 λεπτά μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και αφού δεν εμφανίστηκε κανένας από της αρχές έστω για τα τυπικά μας είπαν ότι δεν υπάρχει γερανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *