επικαιρότητα

Ο ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗΣ στο τιμόνι της Περιφερειακής Διοίκησης του ΛιμενικούΠιο συγκεκριμένα οι νέοι διοικητές ανά την Ελλάδα είναι οι εξής:

α) 1η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα τον Πειραιά και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στην Περιφέρεια Αττικής, πλην της νήσου Κυθήρων, καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΛΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

β) 2η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα την Καβάλα και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Σερρών, Καβάλας, Θάσου, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας και Πιερίας.

ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

γ) 3η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα την Ηγουμενίτσα και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ιθάκης, Λευκάδας, Κέρκυρας, Αιτωλοακαρνανίας επί των ακτών της βορείως της άκρας Πετηνάρι, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.

ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

δ) 4η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα το Βόλο και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Μαγνησίας, Σποράδων, Φθιώτιδας, βόρειας Βοιωτίας και Εύβοιας.

ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ε) 5η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ – ΕΛ ΑΚΤ με έδρα την Πάτρα και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτολωακαρνανίας επί των ακτών της νοτίως της άκρας Πετηνάρι, Αχαϊας, Ηλείας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Φωκίδας, νότιας Βοιωτίας επί των ακτών του Κορινθιακού Κόλπου καθώς και η νήσος Κύθηρα της Περιφέρειας Αττικής.

ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

στ) 6η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα τη Σύρο και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Άνδρου, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Θήρας, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Πάρου και Νάξου.

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ζ) 7η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα το Ηράκλειο και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου.

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

η) 8η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα τη Ρόδο και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Καλύμνου, Καρπάθου, Κω και Ρόδου.

ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

θ) 9η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα τη Μυτιλήνη και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου, Λήμνου, Χίου, Σάμου και Ικαρίας.

ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΛΑΜΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

limenikanea.gr

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα