επικαιρότητα

ΤΩΡΑ: Έκρηξη έξω από κατάστημα τράπεζας στο κέντρο της ΑθήναςΈκρηξη βόμβας σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης στο κατάστημα της τράπεζας Eurobank στην οδό Σανταρόζα 7 στο κέντρο της Αθήνας.


Φωτογραφίες: Νικόλ Παπάζογλου


Νωρίτερα, στις 22:05, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει σε ιστοσελίδα και είχε ανακοινώσει πως είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο συγκεκριμένο κατάστημα της Eurobank, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 35 λεπτά.

Απο την Αστυνομία αποκλείστηκε έγκαιρα το τετράγωνο, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου από την διασταύρωσή της με την οδό Αιόλου, και στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, που διαπίστωσε ότι στην είσοδο της τράπεζας υπήρχε μία τσάντα. Στο χρόνο που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, σημειώθηκε η έκρηξη, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις, έχει προκαλέσει ζημιές στην τράπεζα και στα γύρω κτήρια ενώ σημειώνεται ότι δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, με τις έρευνες να έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις στιγγμές που ακολούθησαν μετά την έκρηξη:Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα