ροή ειδήσεων

Ανατροπή βόμβα στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Τι αποκαλύπτει ντετέκτιβ της Σκότλαντ ΓιάρντΜια τελείως διαφορετική εκδοχή από όσες έχουν παρουσιαστεί ως τώρα για τη μικρή Μαντλίν που εξαφανίστηκε πριν δέκα χρόνια από θέρετρο της Πορτογαλίας, δημοσιοποιεί η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Σύμφωνα με τον πρώην αστυνομικό, η Μαντλίν απήχθη στην Πράια ντε Λα Κρουζ και πωλήθηκε σε πλούσια οικογένεια.Με βάση τις δηλώσεις του Κολίν Σάτον, το κορίτσι μεταφέρθηκε με πλοίο στο Μαρόκο, μετά την απαγωγή της.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη θεωρία, πολλές συμμορίες δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αφρική και απάγουν κορίτσια τα οποία πωλούν ως σκλάβες στη Μέση Ανατολή.
Ένα κοριτσάκι που έμοιαζε πολύ στη Μαντλίν φέρεται να εθεάθη στο Μαρόκο από ζευγάρι Βρετανών τουριστών και ήταν σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία λυπημένο και ρωτούσε «Θα δούμε τη μαμά σύντομα;».

Επίσης, υπήρξε κι άλλη μαρτυρία, το 2007, όταν μια Ισπανίδα και ο σύντροφός της είδαν σε φωτογραφίες που είχαν τραβήξει τυχαία στην Ταγγέρη ένα μικρό κορίτσι που έμοιαζε με τη Μαντλίν.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε