ροή ειδήσεων

«Η μικρή Μαντλίν είναι ζωντανή και κάποιος την κρατά αιχμάλωτη»Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 10 χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από πορτογαλικό θέρετρο το 2007 και κανένας δεν μπορεί να πει με ακρίβεια τι συνέβη στο κοριτσάκι.

Μία νέα θεωρία, όμως, έρχεται να ταράξει και πάλι το ζεύγος McCann. Ένας αστυνομικός που για τρία χρόνια ερευνούσε την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, υποστηρίζει ότι η μικρή είναι ζωντανή. Ο Dave Edgar, έμπειρος αστυνομικός, πιστεύει ότι η μικρή απήχθη από το ξενοδοχείο και κρατείται αιχμάλωτη σε κάποια κοντινή φάρμα, χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνισή της.


Μιλώντας στη Sunday Express, ο αστυνομικός εμφανίστηκε σίγουρος για τα όσα υποστήριζε: «Στην περιοχή της Algarve υπάρχουν αναρίθμητες απομακρυσμένες ιδιοκτησίες. Σε μία τέτοια ιδιοκτησία μπορεί να κρατείται η μικρή Μαντλίν», λέει ο αστυνομικός και προσθέτει ότι αυτά τα 10 χρόνια υπήρχαν πληροφορίες που οδηγούσαν σε κάποια απομακρυσμένα σπίτια, τα οποία ερευνήθηκαν.

Τέλος, ο Edgar τονίζει ότι σίγουρα υπάρχει ένα πρόσωπο που γνωρίζει τι συνέβη στην Μαντλίν και δεν είναι αργά, ακόμα και τώρα, να πει την αλήθεια.

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε