επικαιρότητα

Στόχος του Ρεθύμνου είναι η νίκη μέσα στο ΒενετόκλειοΤη μεγάλη επιθυμία όλων των ανθρώπων του Ρεθύμνου να περάσουν στην επόμενη φάση των playoffs της Α1 ανέφερε ο Ανδρέας Χριστοδούλου, ο οποίος τόνισε πως οι Κρητικοί θέλουν να τελειώσουν τη σειρά στη Ρόδο, νικώντας τον Κολοσσό μέσα στο Βενετόκλειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Χριστοδούλου στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου:

«Αρχικά να επισημάνω πως ήταν μεγάλη επιτυχία που κρατήσαμε την έδρα μας στο πρώτο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτό το ματς. Στην αρχή ξεκινήσαμε με διστακτικότητα, δεν μπήκαν κάποια σουτ, κατά τη γνώμη μου περισσότερο λόγω άγχους. Από την άλλη μεριά ο Κολοσσός κυριάρχησε στο α’ ημίχρονο. Όμως, όταν πήγαμε στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε και ό,τι βγει. Δηλαδή αν χάσουμε, τουλάχιστον να χάσουμε με τον δικό μας τρόπο. Σίγουρα μας βοήθησε και ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό α’ ημίχρονο. Είναι αρκετά πολύτιμος στον Κολοσσό. Εμείς βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, βγάλαμε καλές άμυνες και κερδίσαμε το ματς. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω πως άπαντες χθες έβγαλαν τρομερή ενέργεια και πάθος. Κάποιες στιγμές ήμουν εγώ στο ματς με ενέργεια, στη συνέχεια κάποιοι άλλοι, αλλά όλη η ομάδα ήταν πολύ ζεστή μέσα στο παρκέ και αυτό βοήθησε στο να κερδίσουμε».

Παράλληλα, ο 22χρονος γκαρντ υπογράμμισε πως άπαντες θα «παλέψουν» για την πρόκριση στη Ρόδο: «Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η συνέχεια στα πλέι οφ. Όλοι μέσα στην ομάδα από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και όλους τους υπόλοιπους θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο και θέλουμε αρχικά να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε να κερδίσουμε ακόμη μία αναμέτρηση για να περάσουμε και θα προετοιμαστούμε ανάλογα. Πάμε στη Ρόδο για να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε τη σειρά».

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα