επικαιρότητα

Ρόδος: Οι ληστές ήταν αδέρφια - Βαριά καμπάνα για τον ξυλοδαρμό ιδιοκτήτη σπιτιού!Οι δύο δράστες μπήκαν στο σπίτι και επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη. Τον χτύπησαν και άρχισαν να ψάχνουν παντού...


Ποινή κάθειρξης 8 ετών επέβαλλε χθες, το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε δύο αδέλφια ηλικίας 35 και 39 ετών αντίστοιχα, για την ληστεία που είχαν διαπράξει πριν από δύο χρόνια σε βάρος ενός άντρα από τον οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Το δικαστήριο επέβαλλε την παραπάνω ποινή ερήμην των κατηγορουμένων, ενώ ο συνήγορός τους ζήτησε αναβολή χωρίς όμως το αίτημα να γίνει δεκτό.

Επίσης, με την ίδια απόφαση το δικαστήριο έκρινε η έφεση των δύο αδελφών να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ αφαιρεί και τα πολιτικά τους δικαιώματα για τρία χρόνια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο άνδρες φέρονται να διέπραξαν τη ληστεία στις 15 Δεκεμβρίου 2012. Συγκεκριμένα, τα δύο αδέλφια πήγαν στο σπίτι κατοίκου του νησιού και αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα του αφαίρεσαν από το μπουφάν του το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Σημειώνεται πως, οι ίδιοι έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχέ της περιοχής μας και για άλλες υποθέσεις κυρίως ζωοκλοπής για τις οποίες έχουν κατηγορηθεί.
newsit.gr
Πηγή: rodiaki.gr

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα