ροή ειδήσεων

Στον τουρισμό της Μυκόνου επενδύουν οι Τούρκοι!



Τα συνεχή τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία και η έκρυθμη πολιτική κατάσταση έκανε τους ευκατάστατους Τούρκους να στραφούν στη χώρα μας. Αρκετοί, μάλιστα, ξεκίνησαν να επενδύουν οικονομικά και να ιδρύουν επιχειρήσεις στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

«Τα τελευταία 2 χρόνια έρχονται Τούρκοι συνάδελφοι και ανοίγουν εταιρείες και μαγαζιά εδώ» εξηγεί ο Γιάννης Γκόφας, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στη Μύκονο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του star, ξενοδοχεία, υπερπολυτελή κοσμηματοπωλεία ακόμα και νυχτερινά μαγαζιά, αρχίζουν να ξεφυτρώνουν σαν… τα μανιτάρια.

«Ανοίγουν ενοικιαζόμενα, ξενοδοχεία και εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, αγοράζουν βίλες» περιγράφει ο Πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μυκόνου.

Έντονη μάλιστα είναι η φημολογία ότι το περίφημο κλαμπ «Reina» της Κωνσταντινούπολης, που έγινε στόχος των τζιχαντιστών, θα «ανοίξει» στο Νησί των Ανέμων. Επόμενο βήμα… η Καλντέρα της Σαντορίνης και το Κολωνάκι!

«Αύξηση 300% τα τελευταία 2 χρόνια. Βοηθάει κι ο νόμος της κυβέρνησης που δίνει άδεια παραμονής σε όποιον πάρει σπίτι πάνω από 250.000 ευρώ» δηλώνει ο Γιάννης Ρεβύθης, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου Μυκόνου.

«Όλοι οι κτηματομεσίτες έχουμε ενδιαφέρον από Τούρκους. Θέλουν είτε σπίτια, είτε μαγαζιά, είτε μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών για να τα νοικιάζουν», εξηγεί ο κ. Ρεβύθης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *