ροή ειδήσεων

Ανταλλαγή "πυρών" μεταξύ Χ. Κόκκινου - Φ. ΖαννετίδηΈντονη αντιπαράθεση έχει προκύψει τα τελευταία εικοσιτετράωρα μεταξύ του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου και του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα και Γαστρονομίας Νοτίου Αιγαίου, Φιλήμονα Ζαννετίδη, οι οποίοι έχουν προβεί σε μία ανταλλαγή "πυρών" και ενδοπαραταξιακής κριτικής μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων.

Δελτίο Τύπου Χαράλαμπου Κόκκινου

"Με σεβασμό στους πολίτες των νησιών μας δηλώνω ότι στις προθέσεις μου δεν είναι να ακολουθήσω το παραλήρημα του Αντιπεριφερειάρχη... «Γαστρονομίας» κ. Ζαννετίδη. Πάντα μιλώ με επιχειρήματα και πολιτικούς όρους και όχι με προσβλητικά και αβάσιμα λόγια όπως έχει επιλέξει ο ίδιος!!! Σκοπός μου είναι να παράγω έργο και να είμαι κοντά στην κοινωνία.

Του πρότεινα να παράγει και αυτός έργο και να ασκήσει το θεσμικό ρόλο για τον οποίο τον τοποθέτησαν για να μη μείνει στην πολιτική ιστορία ως ο «Σεφ της γκάφας». Δυστυχώς για τον ίδιο, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου που τον όρισε και το σύνολο της Περιφερειακής Αρχής, συνεχίζει και εκτίθεται συνεχώς.

Προς ενημέρωση των πολιτών και αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρω τα εξής:


Ο κ. Ζαννετίδης βρήκε χρόνο να στείλει στα Μ.Μ.Ε. χθες 6.4.2017 ανακοίνωση εναντίον μου με ύβρεις και ειρωνείες, αλλά δε βρήκε χρόνο να απαντήσει μέχρι σήμερα 7.4.2017 (48 ώρες μετά) στο υπηρεσιακό έγγραφο (α.π.: 93/5.4.2017) που του απέστειλα και ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

α) Αν ζήτησε και πότε ενημέρωση για ενέργειές, τόσο δικές μου όσο και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου του οποίου προΐσταμαι και αφορούσαν το θέμα των συνεπειών των προσφάτων πλημμυρών στο νησί της Κάσου.

β) Γιατί δεν κλήθηκα στη σύσκεψη που συγκλήθηκε τη Δευτέρα 3.4.2017 και αφορούσε τις συνέπειες των προσφάτων πλημμυρών στο νησί της Κάσου και τις ενέργειες που ζητούσαν από την Π.Ν.Αι. οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νησιού και πολιτιστικοί σύλλογοι Αθηνών - Πειραιώς της Δωδεκανήσου.

γ) Γιατί δεν κλήθηκα την Τρίτη 4.4.2017 στη συνάντηση που είχαν με τον αντιδήμαρχο της Ρόδου και στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ., με θέμα την προγραμματική σύμβαση που θα οδηγήσει στη λειτουργία της εταιρίας η οποία συμβάλλει τα μέγιστα σε θέματα Πολιτικής Προστασίας στο νησί της Ρόδου.

δ) Γιατί δεν έχω κληθεί σε παρόμοιες συσκέψεις στο παρελθόν και δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι έγγραφες και προφορικές διαμαρτυρίες μου.


Επίσης ενημερώνω ότι με έγγραφό μου α.π. 91/5.4.2017, ζήτησα να εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Αι. υπηρεσιακή μετάβασή μου στην Κάσο για τους έκτακτους λόγους που έχουν διαμορφωθεί στο νησί (πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Αι. είναι ο κ. Ζαννετίδης). Με άλλο έγγραφό μου ενημέρωσα και γραπτώς το Δήμο Κάσου για δικές μου ενέργειες και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου.

Θυμίζω ότι δεν έχω φίλους με ελικόπτερα και κότερα να με μεταφέρουν υπηρεσιακά στα νησιά μας, όπως κάποιοι φίλοι του κ. Ζαννετίδη.

Όσον αφορά το πότε «πήρα χαμπάρι» -όπως αναφέρει στη 2η ανακοίνωσή του- επισημαίνω ότι δεν περίμενα από τον ίδιο να πάρει «χαμπάρι» αμέσως… Αν όμως τώρα δεν απαντήσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, μένει πολλαπλά έκθετος…!!! και φυσικά εκθέτει και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου που του έχει ΑΝΑΘΕΣΕΙ (προς έκπληξη πολλών) αρκετές αρμοδιότητες…

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος έχει πάρει «χαμπάρι» τι γίνεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (αναφέρω τη λέξη «χαμπάρι» γιατί την επικαλείται ο ίδιος στη δεύτερη ανακοίνωσή του).

Ο κόσμος έχει μνήμη και κρίση. Ξέρει να διαβάζει και να συγκρίνει. Άλλωστε η «λάσπη» γυρνάει στους δημιουργούς της. Γι’ αυτό σας πήραν χαμπάρι κ. Ζαννετίδη:
Τρεις (3) διαγραφές - αποχωρήσεις περιφερειακών συμβούλων της πλειοψηφίας!
2,5 χρόνια προκλητικές επιθέσεις και αποκλεισμοί στο Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Ανεξήγητες αποπομπές Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών
Αναπάντητα υπηρεσιακά έγγραφα
Πολλές ανακοινώσεις, αλλά... η ζωή των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου υποβαθμίζεται καθημερινά.

Υ.Γ. 1: Ενημερώνω ακόμα την κοινή γνώμη ότι το κτίριο του σφαγείου της Νισύρου που παραδόθηκε πρόσφατα, ήταν έργο που ξεκίνησε στις αρχές του 2009 και το 2014 απέμεναν να μπουν τα μηχανήματα.

Υ.Γ. 2: Εκφράζω τη λύπη μου προς τους πολίτες του Αιγαίου που απασχολούνται με εσωστρεφείς ενέργειες. Είναι όμως υποχρέωσή μου να προασπίσω τον εαυτό μου και να τους ενημερώνω, διότι η υπομονή που έδειξα σε προκλητικά γεγονότα που βλέπω στην Π.Ν.Αι., εξαντλήθηκε".

Δήλωση Φιλήμονα Ζαννετίδη

"Ο κατά φαντασία Αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος, αν μπορούσε να αισθανθεί ντροπή δεν θα είχε και αυτή τη λίστα δικαστικών εμπλοκών.

Αν μπορούσε να αισθανθεί ντροπή, θα ζητούσε και μία συγνώμη από αυτούς στους οποίους την οφείλει.

Αν είχε τσίπα ο Χαράλαμπος Κόκκινος, δεν θα μιλούσε, αλλά θα είχε κρυφτεί από προσώπου γης. Στο χωριό μου, αυτούς τους λέμε " ξετσίπωτους".

Δυστυχώς για τον τόπο μας, δυστυχώς για τα Δωδεκάνησα, πέσαμε σε ‘’ξετσίπωτο’’.

koinignomi

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε